printlogo


با هدف مدیریت جامعه محورصورت گرفت؛
واگذاری اسکله گردشگری سهیلی قشم  به شورای اسلامی این روستا

مدیر اداره بنادر و دریانوردی شهرستان قشم گفت: اسکله گردشگری سهیلی در غرب بزرگ‌ترین جزیره ایرانی‌خلیج فارس با هدف مدیریت جامعه محور و توسعه پایدار گردشگری دریایی با امضای تفاهم نامه ای توسط این اداره به شورای اسلامی این روستا واگذار شد.
به گزارش اقتصادسرآمد، علی اشتری به ایرنا، اظهار کرد: این تصمیم با هدف توسعه مشارکت جامعه محلی و ارتقا و بهبود خدمات گردشگری در اسکله روستای نمونه گردشگری سهیلی جزیره قشم اتخاذ شده است.
وی ادامه داد: با واگذاری این اسکله گردشگری، اتفاقات مثبت و ارزشمندی در حوزه رونق اقتصادی و اشتغال مردم "سهیلی" قشم که در فهرست برترین روستاهای ایران برای ثبت جهانی گردشگری در سال ۲۰۲۵ قرار دارد، رخ می‌دهد.
مدیر اداره بنادر و دریانوردی شهرستان قشم توضیح داد: نصب اسکله شناور، ایجاد سایه بان، محوطه سازی و ساخت سرویس بهداشتی در این مرکز گردشگری از جمله اقدامات سازمان بنادر و دریانوردی در راستای توسعه گردشگری دریایی و رونق معیشت جامعه محلی این روستای نمونه گردشگری است.
اشتری اضافه کرد: واگذاری و مدیریت اسکله گردشگری سهیلی با توجه به نقش کلیدی آن در رونق اقتصادی و گردشگری و ارائه خدمات بهتر صورت گرفته است.
وی گفت: با امضای تفاهم‌نامه واگذاری این اسکله گردشگری مسئولیت نظارت بر فعالیت‌های اسکله، نگهداشت، ایمنی و ارتقای کیفیت خدمات به گردشگران بر عهده شورای اسلامی روستای سهیلی خواهد بود.
مدیر بنادر و دریانوردی قشم خاطرنشان کرد: این اقدام گامی مثبت در جهت تقویت مدیریت جامعه محور و توسعه پایدار گردشگری دریایی است.جزیره قشم دارای ۱۱ مرکز گردشگری است که سازمان بنادرو دریا نوردی با ایجاد سالن‌های مسافری، نصب رمپ های فلزی و اسکله ها گردشگری، سایبان، محوطه سازی و تجهیزات مخابراتی در جهت تقویت گردشگری دریایی گام‌های برداشته و این مراکز همه ساله در نیمه دوم سال و ایام نوروز پذیرای جمع زیادی از هموطنان برای بازدید از جاذبه های گردشگری دریایی نظیر جنگل‌های حرا، دولفین‌ها و پرنده نگری است.
روستای سهیلی دارای یک اسکله چند منظوره با تعداد ۹۰ فروند شناور کوچک صیادی با ۲۷۰ نفر شاغل، ۱۳۰ فروند شناور قایق، آلاچیق در ۲ مدل دارای سوئیت و بدون سوئیت و یک فروند لنج گردشگری ویژه گردشگران با ۳۶۰ نفر شاغل است.تعداد ۲۹ غرفه و فروشگاه صنایع دستی فعال در اسکله جنگل حرا با تعداد ۵۸ نفر فعالیت خدماتی است، این روستا دارای ۱۸ واحد بوم گردی و اقامتگاه و رستوران محلی است که سال گذشته میزبان تقریبی ۴۰۰ هزار گردشگر بوده است.با توجه به ایجاد اشتغال در این روستا حرکت جمعیتی معکوس بوده و از حالت مهاجرت از روستا تبدیل به روستای مهاجر پذیر شده است.