استاندار هرمزگان مطرح کرد
لزوم همکاری هدفمند برای حل چالشهای اقتصادی و بیمهای در هرمزگان
گروه استانها- نجمه شمسالدینی، هرمزگان- استاندار هرمزگان، در نشست شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی که عصر چهارشنبه برگزار شد، بر اهمیت همکاری و اجماع در میان اعضای شورا برای یافتن راهکارهای مؤثر در حل مشکلات بیمهای فعالان اقتصادی، بهویژه در حوزه بیمه پرورش میگو، تأکید کرد.
به گزارش «اقتصاد سرآمد»، محمد آشوریتازیانی در نشست شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی، بر اهمیت همکاری و اجماع در میان اعضای شورا برای یافتن راهکارهای مؤثر در حل مشکلات بیمهای فعالان اقتصادی، بهویژه در حوزه بیمه پرورش میگو، تأکید کرد.
وی در این نشست اظهار داشت: ما وقت زیادی را صرف شناسایی مسائل و دغدغههای مشترک کردهایم، اما باید نتیجهگیریهای ما بهگونهای باشد که به حل این چالشها منجر شود. اگر مصوبات دچار سردرگمی شوند، تأثیرگذاری آنها کاهش مییابد.
آشوری به مشکلات ناشی از بلایای طبیعی و اثرات آن بر صنعت بیمه پرداخت و بر ضرورت تقویت فرهنگ بیمه برای کمک به تولیدکنندگان و صنعت بیمه تأکید کرد. وی در ادامه گفت: بسیاری از تولیدکنندگان میگوی غرب هرمزگان بر اثر زلزله خسارت دیدهاند و تقویت فرهنگ بیمه میتواند به حل این مشکلات کمک کند.
استاندار هرمزگان با اشاره به اهمیت گفتوگوهای هدفمند میان دولت و بخش خصوصی، فلسفه شکلگیری شورای گفتوگو را ایجاد بستری برای تبادلنظر و یافتن راهحلهای کارشناسی برای مشکلات موجود دانست و افزود: این گفتوگوها باید عالمانه، عقلانی و مبتنی بر برنامهریزی باشد تا نتیجهبخش شود. وی همچنین بر مزیتهای ژئوپلیتیک و اقتصادی استان هرمزگان تأکید کرد و افزود: هرمزگان به واسطه موقعیت استراتژیک خود در حوزه تجارت و بازرگانی، از گذشتههای دور نقش مهمی در اقتصاد کشور ایفا کرده است. امروز با تکیه بر ظرفیتهای گسترده و برنامههای توسعهمحور، استان به قطب اقتصادی، تجاری و صنعتی کشور بدل شده است.
آشوری همچنین از چالشهای موجود و تأثیر تصمیمات نادرست گذشته سخن گفت و بهویژه به قانون افزایش پلکانی ۲۰درصدی حاملهای انرژی اشاره کرد که به گفته وی؛ علیرغم نیت خیرخواهانه، باعث توقف برخی اصلاحات اساسی و ایجاد ناترازی در حوزه انرژی شد که امروز کشور تاوان آن را میپردازد. وی با تأکید بر اهمیت مهارت در شناسایی و حل مسائل، تصریح کرد: شناخت صحیح مسئله نیاز به مهارت، دانش و ظرفیت دارد. اگر مسئلهای به درستی شناخته نشود، نمیتوان برای آن راهحل کارآمدی یافت.
استاندار هرمزگان همچنین از برخی رویهها در تصمیمگیری انتقاد کرد و گفت: گاهی سادهترین راهحل به جای بهترین راهحل انتخاب میشود. آشوری در پایان بر لزوم ارزیابی مستمر مصوبات و تأثیر آنها بر فضای کسبوکار تأکید کرد و گفت: جلسات باید به نتایج ملموس ختم شوند. باید روند تصمیمسازیها و اجرای مصوبات را به صورت مستمر ارزیابی و اثرات آنها را بررسی کنیم. وی همچنین گفت: برای حل مشکلات پیچیده امروز کشور، مهارت گفتوگو و کنترل هیجانات در حکمرانی ضروری است. در شرایط تنش، باید با آرامش و عقلانیت تصمیمگیری
کنیم.