انجام بیش از ۶ هزار خدمت فنی و ویژه حفاری در ۱۴۰۳
معاون مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در امور فنی از انجام ۶ هزار و ۲۶۴ مورد خدمات فنی و ویژه در سال ۱۴۰۳ خبر داد که افزایشی بیش از ۶ درصد نسبت به پارسال داشته است.
به گزارش اقتصادسرآمد، جهانگیر شجاعی با بیان اینکه این حجم از خدمات افزون بر ۲۰ نوع عملیات تخصصی است، گفت: امسال نیز به نحوی برنامهریزی شده که خدمات جانبی یکپارچه با تنوع و کمیّت وکیفیت بالاتر ارائه شود.
وی افزود: در مدیریت ویژه حفاری در سال گذشته یک هزار و ۵۱۲ مورد خدمات شامل نمودارگیری، نمودارگیری از سیال حفاری، چاهپیمایی و تکمیل چاه، حفاری جهتدار، مغزهگیری و عبور از جداره انجام شد که نسبت به دوره قبل رشدی بیش از ۹.۵ درصد داشت.
معاون مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در امور فنی گفت: از خدمات یادشده به تفکیک ۸۹۸ مورد به شرکت ملی مناطق نفتخیزجنوب، ۲۰۲ مورد شرکت نفت مناطق مرکزی، ۱۹ مورد شرکت نفت فلات قاره، ۲۹ مورد مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران و ۳۶۴ مورد به پروژههای در دست اجرای حفاری از سوی شرکت اختصاص یافت.
شجاعی درباره حجم عملیاتها در مدیریت خدمات ویژه توضیح داد: در این ارتباط در خدمات نمودارگیری ۳۰ درصد، چاهپیمایی ۳۲ درصد، حفاری جهتدار ۲۵ درصد، مغزهگیری ۲۵ درصد و نمودارگیری از سیال حفاری ۳ درصد افزایش حجم کار داشتیم و بر این اساس در زمینه نمودارگیری از سیال حفاری در سقف ظرفیت ناوگان در حال ارائه خدمات هستیم.
وی افزود: فعالسازی ظرفیتهای عملیاتی در اختیار با کمک شرکتهای دانشبنیان، انعقاد قراردادهای جدید با کارفرمایان و تجهیز ناوگان حفاری جهتدار به موتورهای درونچاهی محقق شد.