printlogo


مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان ایلام:
ثبت بیش از ۲۳ هزار تخلف سرعت در جاده‌های ایلام

گروه استان ها- حسن بیگی ، ایلام - مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان ایلام با اشاره به رشد ۲۱ درصدی تردد خودروهای غیربومی در استان، گفت: طی تعطیلات نوروزی ۱۴۰۴، بیش از ۲۳ هزار مورد تخلف سرعت در محورهای مواصلاتی استان به ثبت رسیده است.
به گزارش اقتصادسرآمد، سید زاهدین چشمه‌خاور گفت: طبق آمار استخراج‌شده از سامانه‌های نظارتی، در بازه زمانی ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴، تعداد ۳۰۷ هزار و ۲۱۰ پلاک یکتای خودرو در محورهای استان ایلام به ثبت رسیده که از این میان، ۲۸۱ هزار و ۱۲۱ مورد مربوط به وسایل نقلیه شخصی بوده است.
وی از افزایش ۲۱ درصدی تردد خودروهای غیربومی در جاده‌های استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و افزود: بیشترین حجم تردد در تاریخ ۱۲ فروردین به ثبت رسیده است.
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان ایلام ادامه داد: طی تعطیلات نوروزی امسال، ۲۳ هزار و ۱۸۶ مورد تخلف سرعت در جاده‌های استان ثبت شده که محور ایلام–سرابله بیشترین سهم را در این تخلفات داشته است.
چشمه‌خاور مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان ایلام خاطرنشان کرد: از مجموع تخلفات ثبت‌شده، ۵۶ درصد مربوط به وسایل نقلیه شخصی و ۴۴ درصد نیز مربوط به ناوگان عمومی شامل حمل‌ونقل مسافری و باری بوده است.
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان ایلام تصریح کرد: ۹۶ درصد از این تخلفات، مربوط به سرعت‌های کمتر از ۳۰ کیلومتر بر ساعت بیش از حد مجاز بوده و تنها یک درصد از تخلفات، سرعتی بیش از ۵۰ کیلومتر بر ساعت را شامل می‌شود.
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان ایلام در پایان با اشاره به لزوم رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی برای حفظ ایمنی سفرها، اظهار داشت: کاربران جاده‌ای می‌توانند برای دریافت اطلاعات لحظه‌ای از وضعیت راه‌ها، تصاویر دوربین‌های نظارتی، شرایط آب‌وهوایی، میزان تردد، انسدادها و تصادفات از اپلیکیشن ۱۴۱ استفاده کنند.