وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خبرداد:
تشکیل ستاد گردشگری دریایی به ریاست رئیسجمهور
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از تشکیل ستاد گردشگری دریا محور به ریاست رئیس جمهوری به عنوان گامی مهم در راستای توسعه صنعت توریسم دریایی کشور در سواحل و دریاهای شمال و جنوب کشور خبر داد و گفت: نخستین جلسه این ستاد امروزدوشنبه به ریاست دکتر پزشکیان برگزار خواهد شد.
به گزارش اقتصادسرآمد، سید رضا صالحی امیری با اشاره به اینکه توسعه و تحول گردشگری دریایی در دستور کار وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قرار گرفته است، به مانا گفت: به زودی شاهد اقدامات اساسی در این بخش خواهیم بود.وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از تشکیل ستاد گردشگری دریا محور به ریاست رئیس جمهوری به عنوان گامی مهم در راستای توسعه صنعت توریسم دریایی کشور در سواحل و دریاهای شمال و جنوب کشور خبر داد و گفت: نخستین جلسه این ستاد دوشنبه همین هفته به ریاست دکتر پزشکیان برگزار خواهد شد.
وی خاطرنشان ساخت: اعضای ستاد گردشگری دریا محور را وزیران مرتبط با این حوزه تشکیل میدهند و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دبیری این ستاد را به عهده دارد.
صالحی امیری، بیان داشت: همچنین استانداران و یا نمایندگان ۷ استان ساحلی کشور نیز در جلسه این ستاد شرکت میکنند.وی اظهار امیدواری کرد: با برگزاری منظم جلسات این ستاد، شاهد تحول عظیم در صنعت توریسم دریایی کشور در شمال و جنوب و جزایر خلیج فارس باشیم.