معرفی ظرفیتهای اکتشافی جدید برای سرمایهگذاری
مسئولان شرکت ملی نفت ایران در نشست معرفی طرحهای اکتشافی صنعت نفت با تشریح آخرین دستاوردها و مطالعات زمینشناسی، از ظرفیت بالای مناطق مختلف کشور برای اکتشاف و تولید نفت و گاز خبر دادند و سرمایهگذاری مورد نیاز برای توسعه این طرحها را تشریح کرد.
به گزارش اقتصادسرآمد، سید محیالدین جعفری در نشست معرفی طرحهای اکتشافی در حاشیه رویداد ملی سرمایهگذاری در صنایع نفت و گاز ایران با ارائه جزئیات کاملی از مطالعات اکتشافی در این نشست تأکید کرد: پهنههای زمینشناسی ایران بهویژه زاگرس، خلیج فارس و دریای عمان از بیشترین ظرفیتهای هیدروکربنی برخوردارند و سرمایهگذاری در این مناطق میتواند نقش کلیدی در تأمین انرژی کشور داشته باشد.
وی با اشاره به مأموریت مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران اظهار کرد: حوزه فعالیت ما شامل مطالعات اکتشافی در خشکی و دریا، ازجمله مناطق خلیج فارس و دریای عمان است. نقشهای کلی از ظرفیتهای هیدروکربنی کشور را ارائه کردهایم که نشاندهنده ظرفیت قابلتوجه نفت و گاز در مناطق مختلف ایران است.
مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران با ارائه جزئیات زمینشناسی کشور گفت: پهنه زاگرس که استانهای ایلام، کرمانشاه، خوزستان، فارس، بوشهر و هرمزگان را شامل میشود، بیشترین ذخایر نفت و گاز را دارد، در حالی که ایران مرکزی و شرق ایران، بهدلیل زونهای آتشفشانی و زمینشناسی سنندج سیرجان و ارومیه دختر، فاقد ذخایر قابلتوجه نفت و گاز است. البته برخی از مناطق مرکزی مانند قم، کاشان و آران و بیدگل امیدهایی برای اکتشاف دارند.
جعفری درباره شمال شرق کشور افزود: منطقه سرخس و میدان طوس از ظرفیت بالایی برخوردارند و در حال بهرهبرداری هستند.