printlogo


اجرای مطالعات پروژه اسکله جزیره شمالی


مدیرکل شیلات استان بوشهرگفت: مشاور پروژه اسکله جزیره شمالی شهرستان گناوه انتخاب و مناقصه به‌منظور انجام مطالعات این پروژه برگزار شد.
به گزارش اقتصادسرآمد، عقیل امینی در حاشیه نشست تکریم و معارفه رئیس شیلات شهرستان گناوه گفت: در شهرستان گناوه فعالیت‌های بسیار خوبی در حوزه‌ها مختلف صید و آبزی پروری وجود دارد. مدیرکل شیلات استان بوشهر با اشاره به شعار سال یعنی سرمایه گذاری برای تولید گفت: برای توسعه فعالیت‌های شیلاتی در شهرستان گناوه نیاز است از سرمایه گذاران چه در پروژه‌های بزرگ و چه در پروژه‌های اقتصادی خرد حمایت شود.
وی در ارتباط برخی اقدامات عمرانی در سال گذشته در این شهرستان گفت: سال گذشته پروژه احداث سایبان اسکله صیادی گناوه به مبلغ ۴۰ میلیارد ریال از محل فروش اموال مازاد شیلات استان تخصیص داده شده و خوشبختانه سایبانی به مساحت ۳۱۷ متر مربع در این اسکله ساخته شد.
وی افزود: همچنین در سال گذشته بمنظور افزایش ایمنی شناورهای صیادی و مقابله با خطرهای احتمالی آتش سوزی و سرایت آن به سایر شناورهای صیادی در اسکله صیادی گناوه یک دستگاه پمپ آتش نشانی سیار (پرتابل) برای این اسکله خریداری و راه اندازی شده است.