printlogo


رکورد 50 ساله تولید نیروگاه‌های حرارتی شکسته شد


مدیرعامل شرکت برق حرارتی با تاکید بر اینکه توان تولید برق نیروگاه‌های حرارتی برای تابستان امسال بیش از چهار هزار مگاوات ارتقا خواهد یافت، گفت: میزان تولید این نیروگاه‌ها از ابتدای سال تاکنون با ثبت رکوردی جدید افزایش ۱۳ درصدی را تجربه می‌کند.
به گزارش اقتصادسرآمد، ابوالفضل عسگری در نشست برنامه‌ریزی به منظور گذر موفق از پیک تابستان 1404 با تاکید بر اینکه در نیمه نخست امسال با شرایط ویژه‌ای برای تامین برق مشترکان مواجه هستیم، افزود: سال گذشته در این مقطع زمانی حدود 6 هزار مگاوات نیروگاه برقابی در مدار تولید بود که این رقم در حال حاضر به کمتر از دو هزار و 500 مگاوات رسیده است.
وی با بیان اینکه نیروگاه بوشهر به دلیل سوخت‌گذاری از مدار خارج است، ادامه داد: امسال به طور متوسط نسبت به سال گذشته حدود 5.5 درجه دمای هوا افزایش یافته است. در این زمینه باید به این نکته توجه داشت که به ازای هر یک درجه افزایش دما، ضمن کاهش تولید نیروگاه‌ها بالغ بر هزار و 500 مگاوات مصرف افزایش می‌یابد.
عسگری تاکید کرد: امسال برای نخستین بار در تاریخ صنعت برق میزان افزایش مصرف برق کشور در فروردین‌ماه دو رقمی و به 11 درصد رسیده است. از همین رو صنعت برق حرارتی امسال با شرایط ویژه‌ای برای تامین برق مشترکان و جبران محدودیت‌های ایجاد شده در سایر حوزه‌ها روبه‌رو است.مدیرعامل شرکت برق حرارتی با تاکید بر اینکه محدودیت‌های سوخت زمستان سال گذشته موجب تعویق بخشی از برنامه‌ تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی شده بود، بیان کرد: در همین راستا برای جبران این وضعیت برنامه ویژه‌ای برای فشرده‌سازی فعالیت‌ها در دستور کار گرفت و در نتیجه حجم تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی در نوروز امسال با افزایش 60 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته از مرز 11 هزار و 500 مگاوات عبور کرد.