printlogo


معاون وزیر راه: 
تکمیل پروژه‌های آسیب‌دیده از سیلاب سال ۱۳۹۸ تسریع شود


معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور از دستور ویژه وزیر راه و شهرسازی برای تسریع در تکمیل پروژه‌های آسیب‌دیده از سیلاب سال ۱۳۹۸ خبر داد.
به گزارش  اقتصاد سرآمد، هوشنگ بازوند،  در جریان بازدید از قطعه چهار پروژه محور خرم‌آباد - پلدختر، با اشاره به اهمیت این مسیر در اتصال جاده‌ای استان لرستان، از پیمانکار پروژه خواست تا ظرف ۱۵ روز آینده کارگاه اجرایی را فعال و جلسه مشترکی با نماینده بانک سپه برگزار کند تا فرآیند تأمین مالی پروژه از طریق ماده ۵۶ تسریع شود.
وی ادامه داد: این قطعه که ۱۲ کیلومتر طول دارد، در محدوده بین مورانی تا پلدختر واقع شده و ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. تا کنون ۲۴۵ میلیارد تومان اعتبار برای آن هزینه شده و برآورد می‌شود که تکمیل پروژه نیازمند ۱,۲۰۰ میلیارد تومان منابع مالی جدید باشد.
به گفته بازوند، پروژه شامل ۴ دستگاه تونل به مجموع طول ۱۹۳۶ متر، ۲ پل خاص با دهانه‌های ۲۰ متری، دو دیوار حائل به طول‌های ۱۵۰۰ و ۷۰۰ متر و ۲۰ دستگاه ابنیه فنی کوچک و بزرگ است.
وی تصریح کرد: همچنین در بخش عملیات عمرانی تاکنون ۲۲۷ هزار متر مکعب خاکبرداری، ۱۰۹ هزار متر مکعب خاکریزی، ۸۹۵۰۰ متر مکعب بتن‌ریزی، ۶۶ هزار مترمکعب ساب‌بیس و بیس و ۳۸۳ هزار تن آسفالت در برنامه اجرایی قرار دارد.
معاون وزیر راه و شهرسازی با تأکید بر اولویت‌دار بودن این پروژه در سطح ملی، گفت: این مسیر یکی از محورهای اصلی کریدور گردشگری غرب کشور است و به‌عنوان مطالبه جدی مردم لرستان و شهرستان پلدختر، باید با بسیج منابع و همکاری کامل پیمانکار و دستگاه‌های ذی‌ربط، به سرانجام برسد.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه همچنین با اشاره به دستور ویژه وزیر راه و شهرسازی برای تسریع در اجرای پروژه‌های آسیب‌دیده از سیلاب سال ۱۳۹۸، خاطرنشان کرد: «برای تأمین منابع مالی این پروژه از ظرفیت‌های مولدسازی و ماده ۲۰ استفاده خواهد شد و شرکت ساخت نیز آمادگی کامل دارد تا از این مسیر حمایت‌های لازم را فراهم آورد.»بازوند با اشاره به پیگیری‌های حمیدرضا کاظمی، نماینده مردم پلدختر و معمولان، گفت: در پنج ماه گذشته، ایشان یکی از پرتلاش‌ترین نمایندگان مجلس در پیگیری مستمر پروژه‌های منطقه بوده‌اند.
وی با اشاره به شرایط خاص توپوگرافی منطقه، ریسک ریزش صخره‌ها و مجاورت رودخانه، تأکید کرد که تکمیل این قطعه نه‌تنها یک پروژه عمرانی، بلکه ضرورتی ایمنی و حیاتی برای تردد مردم منطقه به شمار می‌رود.