printlogo


سالن تئاتر «سی» با ظرفیت ۱۵۰ نفر در شیراز افتتاح شد


گروه استان ها- توانایی ، شیراز- ظرفیت ۱۵۰ تماشاگر افتتاح شد و در نخستین نوبت میزبان نمایش «فالش» بود.مدیر مجموعه فرهنگی «سی» در آیین افتتاحیه این سالن گفت: سال‌ها، جای خالی یک سالن نمایش در محدوده مرکزی شیراز، احساس می‌شد و اکنون با همت مجموعه تفریحی «اسپیرو»، سالن سی در خیابان زرگری افتتاح شد تا میزبان هنرمندان و علاقه‌مندان به هنر نمایش شود.
به گزارش اقتصادسرآمد، مهدی نیک‌عهد افزود: این سالن دارای طراحی بلک‌باکس و صحنه‌ای به عمق ۱۲ و عرض ۹ متر است که برای اجرای حرفه‌ای آثار نمایشی مهیا شده است.
او درباره انتخاب نام «سی» برای این سالن توضیح داد: تئاتر از ریشه یونانی «تئاترون» به‌معنای محل نشستن تماشاگران آمده و ماهیتی تماشاگانی دارد، از سوی دیگر، واژه «see» در زبان انگلیسی و واژه «سِی» در گویش شیرازی هر دو به معنای «دیدن» هستند و از همین رو، نام «سی» را برای این فضا برگزیدیم تا بر ماهیت دیداری و ارتباطی هنر تئاتر تاکید شود.
نیک عهد ادامه داد: در نخستین اجرای این سالن، نمایش «فالش» با بازی یلدا عباسی، یلدا علوی‌فر، ستاره بذرافشان و سام کبودوند روی صحنه می‌رود.
او یادآور شد: نمایش «فالش» به نویسندگی کامران شهلایی، کارگردانی سام کبودوند و تهیه‌کنندگی بنده تولید شده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس گفت: سالن تئاتر نقش حیاتی در رونق هنر نمایشی دارد و افتتاح سالن تئاتر سی، پاسخی به نیاز هنردوستان در مرکز شهر شیراز است.