printlogo


سخنگوی وزارت راه و شهرسازی:
خدمات اسکان موقت برای آسیب‌دیدگان جنگ تحمیلی آغاز شد


سخنگوی وزارت راه و شهرسازی گفت: ارائه خدمات اسکان موقت برای آسیب‌دیدگان آغاز شده و شهرداری تهران نیز فضاهای مناسبی را برای اسکان هموطنان آسیب‌دیده فراهم کرده است.
به گزارش اقتصادسرآمد، مجید اخوان سخنگوی وزارت راه و شهرسازی در گفتگوی تلویزیونی، با اشاره به حمایت از خانوارهایی که واحدهای مسکونی یا تجاری آنها در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه آسیب دیده، گفت: در حال حاضر هیئت دولت مشغول بررسی بسته‌ای حمایتی است که به منظور جبران خسارات واردشده تدوین شده و به‌زودی تصویب خواهد شد.
وی با اشاره به اقدام مذبوحانه رژیم صهیونیستی در حمله به خاک ایران از بامداد ۲۳ خرداد تا ۲ تیر ۱۴۰۴، گفت: ما این حملات را جنگ تحمیلی ۱۲ روزه می‌نامیم. در این مدت، رشادت‌های زیادی از سوی مردم و نیروهای مسلح ایران شاهد بودیم. مجموعه وزارت راه و شهرسازی نیز در این مدت در همه بخش‌ها اعم از حمل‌ونقل زمینی، ریلی، جاده‌ای و هوایی همراه مردم و در خدمت‌رسانی فعال بود.اخوان با اشاره به تشکیل فوری کمیته بحران، ادامه داد: در همان ساعات پایانی روز اول حملات، نخستین جلسه ستاد مدیریت بحران وزارت راه و شهرسازی با حضور وزیر محترم راه و شهرسازی، فرزانه صادق برگزار شد. طی ۱۲ روز جنگ، ۱۰ جلسه این ستاد برگزار شد و تصمیمات فوری برای مدیریت شرایط اتخاذ شد.وی بیان کرد: حتی در لحظه‌ای که رژیم صهیونیستی فرودگاه تبریز را بمباران می‌کرد، ما در جلسه با حضور وزیر و معاونان وزارت راه و شهرسازی در حال بررسی اوضاع و اتخاذ تصمیمات لازم بودیم. هم‌اکنون مسئولین مربوطه در شرکت فرودگاه‌ها به‌صورت ۲۴ ساعته مشغول بازسازی باند فرودگاه تبریز هستند.رئیس مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی وزارت راه و شهرسازی با اشاره به روند ارزیابی خسارات، گفت: یکی از مهم‌ترین کمیته‌هایی که در این مدت شکل گرفت، کمیته بررسی آسیب‌ها و خسارات بود، به‌ویژه در حوزه منازل مسکونی. رژیم کودک‌کش صهیونیستی ادعا می‌کرد با «غیرنظامیان کاری ندارد»، ولی آمار شهدای غیرنظامی، تخریب منازل، بیمارستان‌ها، آمبولانس‌ها، خودروهای شخصی و تأسیسات غیرنظامی چیز دیگری را نشان می‌دهد. یکی از اولویت‌های ما این بود که خدمات حوزه سکونتگاهی در کوتاه‌ترین زمان ممکن به مردم ارائه شود.