printlogo


رییس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان:
ظرفیت تولید گوشت مرغ در سیستان  و بلوچستان به ۷۱ هزار تُن در سال رسید

گروه استان ها- سرگزی - زاهدان- - رییس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: ظرفیت تولید گوشت مرغ در این استان با ۳۲۹ واحد مرغداری فعال به ۷۱ هزار تُن در سال رسید.
به گزارش اقتصادسرآمد، علیرضا دهمرده به ایرنا افزود: ظرفیت واحدهای مرغداری فعال در سیستان و بلوچستان در هر دوره به ۹ میلیون و ۲۵۱ هزار قطعه جوجه‌ریزی رسیده که زمینه‌ساز تامین بخش قابل توجهی از نیاز مصرف داخلی استان به گوشت مرغ است.
وی اظهار کرد: ساخت ۲۵۷ واحد مرغداری جدید با مجموع ظرفیت هشت میلیون و ۲۸۶ هزار قطعه جوجه‌ریزی در هر دوره در راستای تحقق کامل خودکفایی و تامین پایدار نیاز استان در حال اجراست.
وی ادامه داد: این پروژه‌ها با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و در چارچوب سیاست‌های کلان وزارت جهاد کشاورزی اجرا می شود و پیشرفت مطلوب دارد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با اشاره به تداوم نهضت خوداتکایی در تولید گوشت مرغ، خاطرنشان کرد: برنامه جامع توسعه مرغداری‌های استان با تکیه بر مشارکت مردمی، سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و ساخت واحدهای جدید دنبال می‌شود و با تحقق کامل این برنامه سال آینده، دوران خودکفایی استان در تولید گوشت مرغ خواهد بود.
دهمرده با اشاره به ظرفیت‌های اقلیمی و اقتصادی استان برای پرورش طیور، تصریح کرد: توسعه صنعت طیور یکی از راهبردهای مهم ایجاد امنیت غذایی، اشتغالزایی پایدار و کاهش وابستگی به واردات محسوب می‌شود و استان با دارا بودن نیروی کار، برنامه‌ریزی کلان و حمایت‌ دولتی در حال حرکت به سمت جایگاه مطلوب در این بخش است.
وی از حمایت همه‌جانبه سازمان جهاد کشاورزی استان از سرمایه‌گذاران فعال در حوزه مرغداری خبر داد و گفت: تسهیل فرآیند صدور مجوزها، کمک به تامین نهاده‌های دامی و اختصاص تسهیلات حمایتی از جمله اقداماتی است که برای پشتیبانی از زنجیره تولید گوشت مرغ در دستور کار قرار دارد.