با حضور رئیس سازمان شيلات ايران برگزار شد؛
بررسي نقش كليدي فرهنگ مصرف آبزيان در شرايط بحراني
در نشست شوراي معاونان سازمان شيلات ايران ، نقش كليدي فرهنگ مصرف آبزيان در شرايط بحراني مورد بررسي قرار گرفت.
به گزارش اقتصادسرآمد، معاون وزير و رئيس سازمان در شوراي معاونان و مديران اين سازمان برگزار شد با اشاره به برگزاري شوراي معاونان وزارت جهادكشاورزي در اين سازمان گفت: غذا عامل قدرت بوده و در حوزه كشاورزي تمامي مسئولان بايستي توجه ويژه اي به اين مقوله داشته و در كنار مردم به حفظ همبستگي مبادرت كنند.
حمزه رستم پور افزود: در شرايط جنگ 12 روزه با اقدامات موثر مقام عالي وزارت هيچ كمبودي در كالاهاي اساسي و مورد نياز مردم به وجود نيامد و در حوزه شيلات و آبزي پروري نيز با توجه به عملكرد موفق شيلات در ستاد و استانها با دستور ويژه وزير جهادكشاورزي مقرر شد جلسه اي اختصاصي با حوزه مديران ستادي واستاني تشكيل و فرصت ها و تهديدهاي موجود بررسي و براي آينده برنامه ريزي جامعي انجام شود.
وي با اعلام آنكه ترويج فرهنگ آبزي مصرفي در شرايط بحراني مي تواند نقش ارزنده را ايفا كند تاكيد كرد: ضرورت دارد توليد محصولات فراوري شده افزايش يافته و فرهنگ مصرف آن در بين مردم با شتاب بيشتري ترويج شود.رستم پور توجه به طرح هاي پرورش ماهي در دريا( قفس) تعامل هر چه بيشتر مديران ستادي با مديران استاني، آموزش نيروهاي جديد، پيگيري طرح هاي نيمه تمام حوزه بنادر، توجه به تحقيقات و ترويج طرح هاي شيلاتي و تبديل تهديدها به فرصت ها را در اين جلسه مورد تاكيد قرار داد.گفتني است اين جلسه با ارائه اخبار حوزه هاي تخصصي، بيان مشكلات و ارائه راهكارها توسط معاون وزير و رئيس سازمان شيلات ايران به پايان رسيد.