printlogo


قرض‌الحسنه‌هایی که بذر آموزش  را در خطه غربی کشور کاشتند

بانک مسکن با تکیه بر رسالت اجتماعی خود و بهره‌گیری هدفمند از منابع قرض‌الحسنه، گام‌های موثری در توسعه زیرساخت‌های آموزشی در مناطق محروم غرب کشور و ساخت ۹ مدرسه در روستاهای این خطه برداشته است.به گزارش اقتصادسرآمد، آنچه در این مسیر شکل گرفته، تنها دیوار و سقف مدرسه نیست؛ بلکه پنجره‌ای است به سوی آینده روشن برای فرزندان این مرزو بوم.در آذربایجان شرقی، نخستین زنگ مدرسه شهدای بانک مسکن در دهستان دیزمار بخش خاروانا شهرستان ورزقان در سال ۱۳۹۷ نواخته شد. این دبستان شش کلاسه با هدف ارتقاء سطح تحصیل کودکان این منطقه کوهستانی احداث شد.
آذربایجان غربی نیز میزبان چند پروژه آموزشی و امدادی از سوی بانک مسکن بوده است. سال ۱۳۹۵، مدرسه شهدای بانک مسکن در شهرستان چایپاره آغاز به کار کرد. در ادامه و در نقطه صفر مرزی در روستای بانی از توابع ارومیه، مدرسه سه کلاسه برای دانش‌آموزان ابتدایی و راهنمایی در سال ۱۴۰۱ به بهره‌برداری رسید.
همان سال، این بانک با تأمین ملزومات ضروری برای زلزله‌زدگان شهرستان خوی از محل منابع قرض‌الحسنه به ایفای نقش مسئولیت اجتماعی پرداخت. در ایلام، دبستانی شش کلاسه در دهستان لومار، واقع در بخش شیروان شهر سیروان، به کمک بانک مسکن در سال ۱۳۹۸ احداث شد.
این فضا، حالا مأمنی امن برای رشد فکری کودکان منطقه است. بانک مسکن با استفاده به جا از منابع قرض‌الحسنه در زنجان هم حضوری پررنگ داشته است. سال ۱۴۰۱، فرزندان روستای استرود در بخش بزینه‌رود قیدار وارد مدرسه‌ای شدند که با مشارکت بانک ساخته شده بود. سال بعد، در ۱۴۰۲، در روستای زمایین بخش انگوران شهرستان ماهنشان، مدرسه شهدای بانک مسکن به بهره‌برداری رسید. استان کردستان نیز سهم خود را از اقدامات عام‌المنفعه بانک مسکن دریافت کرد. در سال ۱۴۰۳، مدرسه‌ای ۶ کلاسه در روستای مرزی حسین‌آباد شهرستان سروآباد با مشارکت بانک مسکن بنا شد؛ محلی که پیش از آن از امکانات آموزشی مناسب بی‌بهره بود.