افزايش توليد با اجراي طرح متراكم
با اجراي طرح متراكم در استخر هاي پرورشي، رشد توليد و كيفيت آن را درسطح استان شاهد خواهيم بود.
به گزارش اقتصادسرآمد، كوروش خليلي به توليد ۶۵ هزار تن ماهيان گرم آبي در گيلان اشاره كرد و به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: استخرهاي پرورش ماهي در گيلان به عنوان يكي از روشهاي مهم در صنعت آبزيپروري شناخته ميشوند و به دليل شرايط آب و هوايي مناسب و منابع آبي فراوان، يكي از بهترين مناطق براي پرورش انواع ماهيها به ويژه ماهيهاي گرمابي و سردابي است.
كوروش خليلي ، با اشاره به پرورش و توليد ماهي در استان گفت: استان گيلان يكي از استان هاي برتر در توليد و پرورش ماهي است.
وي به آخرين آمار توليد ماهي در استان اشاره كرد و افزود : ۸۶ هزار تن آخرين آمار توليدات شيلاتي در استان است.
خليلي ادامه داد : از اين مجموع ۱۳ درصد در حوزه صيد و صيادي ، ۸۷ درصد در حوزه آبزي پروري كه از اين مقدار ۱۲ درصد در حوزه ماهيان سرد آبي و خاويار و ۷۵ درصد مربوط به توليد ماهيان گرم آبي است.
وي به توليد و پرورش، ماهيان گرم آبي در استان اشاره خاطر نشان كرد : در حال حاضر ۶ هزار و ۵۰۰ مزرعه ماهيان گرم آبي در گيلان فعال است.
مدير كل شيلات گيلان تصريح كرد : شهرستان رشت، شفت و صومعه سرا در حوزه پرورش ماهيان گرمابي نسبت به ديگر شهرستان ها بيشترين مزارع و توليد را دارد.
وي با اشاره به ايتكه بيش از ۹۵ درصد عرصه هاي توليد شيلاتي توليد در گيلان به صورت گرم آبي است، گفت : به دليل شرايط اقليمي و آب و هوايي اين استان شرايط توليد در اين حوزه را داشته و رشد مطلوبي تا كنون در اين بخش شاهد بوديم .
خليلي با اشاره به اينكه ۶۵ هزار تن توليد ماهيان گرم آبي در استان است، افزود: كپور ، فيتوفاك، بيگ هد و آمور از جمله ماهيان گرم آبي در استان است.
مدير كل شيلات گيلان به بازار صادرات در گيلان اشاره و خاطر نشان ساخت : ماهيان گرم آبي توليد شده در گيلان به استان هاي همجوار و همچنين به كشور عراق صادر مي شود. وي ادامه داد : كشور عراق بزرگترين مصرف كننده ماهيان گرم آبي از استان گيلان است.
خليلي با اشاره به افزايش كيفيت و توليد ماهيان گرم آبي در استان گفت : بهره گيري از توليد متراكم با برنامه ريزي كوتاه مدت در توسعه و افزايش توليد اين نوع ماهيان در استان موثر است.