سازمان شيلات ايران: مقتدر در مسير توسعه پايدار و امنيت غذايي
سازمان شيلات ايران با اقتدار به ايفاي وظايف تعيين شده سازماني كه در مسير توسعه پايدار و امنيت غذايي است، همچون گذشته، حركت خواهد كرد.
به گزارش اقتصادسرآمد، حمزه رستم پور در جلسه شوراي معاونان و مديران ستادي برگزار شد، گفت: براي بهره گيري از تكنولوژي هاي نوين از جمله طراحي و ساخت پنل هاي خورشيدي بايستي از وجود متخصصان شيلاتي، استفاده شود.
حمزه رستم پور با تاكيد بر لزوم هماهنگي و تعامل بين مدير و كاركنان در فضاي اداري سالم، در راستاي افزايش انگيزه و پويايي افزود: در راستاي فراهم سازي رفاه، بايستي كاركنان شيلات در ستاد و ادارات كل در مناطق مختلف صاحب زمين شوند.
وي ادامه داد: تهيه غذا در كشور از آماده سازي سلاح هم مشكل تر است بنابراين بايستي قدر توليد كنندگان را بدانيم و از آنها حمايت كنيم.
رستم پور تاكيد كرد: جلسه كميته امنيت غذايي در حوزه شيلات بسيار اثر بخش بوده و پيگيري اجراي مصوبات آن، بايستي تقويت شود.
رستم پور بر رعايت مصرف بهينه انرژي و آب براساس ساعت كاري تعيين شده، تاكيد كرد و ادامه داد: اقداماتي كه در استانها انجام شده، با اطلاع رساني بسيار مناسب پوشش داده شود.وي تقويت مراكز بازسازي ذخاير، اجراي الگوي كشت براي تغيير گونه اي با كمك محققان، تقويت نقاط قوت بنادر صيادي كشور و حفظ اقتدار سازمان شيلات همچون گذشته را مورد تاكيد قرار داد.