printlogo


افزایش ۱۷.۶ درصدی پروازهای  اربعین در یزد


گروه استان ها – دانشی ، یزد- مدیرکل فرودگاه‌های استان یزد گفت: آمار پروازهای اربعین در این فرودگاه، امسال نسبت به سال گذشته، ۱۷.۶ درصد افزایش یافت.
به گزارش اقتصادسرآمد، "کمال دهقان منشادی"، به ایرنا افزود: همچنین پذیرش مسافر در این مدت ۳۳.۸ درصد افزایش و بخش بار نیز ۵۴ درصد رشد داشت.
وی با بیان اینکه در عملیات اربعین امسال، پروازها از ١٩ مرداد آغاز و تا ٢۵ مردادماه به پایان رسید اظهار کرد: در این مدت ۲ هزار و ۵۸۴ زائر با ۲۰ پرواز اعزام و پذیرش شد.
دهقان منشادی تصریح کرد: در این مدت شرکت هواپیمایی یزدایر عهده دار انجام پروازهای اربعین حسینی بوده است.
روزانه بطور میانگین ۱۰ پرواز در فرودگاه یزد انجام می‌شود که پرواز به مقاصد تهران، مشهد، اهواز و بندرعباس به صورت عادی و پروازهای دیگری مثل عتبات عالیات، تبریز،کیش، قشم، شیراز و زاهدان به صورت موردی است.