مدیرکل شیلات استان:
سرانه مصرف آبزیان در خوزستان به ۱۹ کیلوگرم رسیده است
مدیرکل شیلات خوزستان با اشاره به اهمیت ترویج مصرف آبزیان در سبد غذایی خانوارهای خوزستانی گفت: سرانه مصرف آبزیان در استان به بیش از ۱۹ کیلوگرم رسیده است.
به گزارش اقتصادسرآمد، مرتضی سوری با اشاره به اهمیت ترویج مصرف آبزیان در سبد غذایی خانوارهای خوزستانی به ایسنااظهار کرد: توسعه فرهنگ مصرف ماهی و میگو علاوه بر ارتقای سلامت جامعه به رونق بیشتر تولید و اشتغال در این حوزه نیز کمک میکند.
وی با بیان اینکه خوزستان سالانه بخش قابل توجهی از تولیدات شیلاتی کشور را به خود اختصاص میدهد، خاطرنشان کرد: توسعه مزارع پرورش میگو، گسترش پرورش ماهیان گرمابی و دریایی و همچنین صید و صیادی از مهمترین محورهای فعالیت شیلات خوزستان به شمار میرود.
وی افزود: در کنار افزایش تولید، موضوع ارتقای کیفیت، بستهبندی استاندارد و بازاریابی محصولات آبزی نیز در دستور کار قرار دارد تا علاوه بر تامین نیاز بازار داخلی، زمینه افزایش صادرات و ارزآوری بیشتر فراهم شود.مدیرکل شیلات خوزستان ادامه داد: در سال گذشته بیش از ۶۸ هزار تن آبزیان از استان خوزستان صادر شده که ارزشی معادل ۲۶۰ میلیون دلار داشته است.سوری بیان کرد: سرانه مصرف آبزیان در استان بیش از ۱۹ کیلوگرم برای هر نفر در سال است که تقریباً برابر با متوسط جهانی(۲۰ کیلوگرم) بوده و نشاندهنده جایگاه مناسب آبزیان در سبد غذایی خانوارهای خوزستانی
است.