printlogo


بهره‌گيري از تجهيزات مكانيزه، موجب افزايش توليد در مزارع آبزي‌پروري می شود

بهره‌گيري از تجهيزات مكانيزه پيشرفته، موجب افزايش توليد در مزارع آبزي‌پروري و هم‌راستاسازي توسعه صنعت خواهد شد.
به گزارش اقتصادسرآمد، در نشست تخصصي ستاد آبزي‌پروري استان چهارمحال و بختياري مدير شيلات و آبزيان استان، به تشريح ظرفيت‌هاي موجود پرداخت و گفت: در استان چهارمحال و بختياري، بيش از ۵۰۰ مزرعه پرورش ماهي، ۴۰ مركز تكثير بچه ماهي، ۲۶ كارخانه توليد خوراك آبزيان با ظرفيت ۴۳۰ هزار تن، توليد ۳۶ هزار و ۴۰۰ تن ماهي و ۴۵ ميليون قطعه بچه ماهي در سال ۱۴۰۲گزارش شده است.
رضا احمدي افزود:در اين مدت، ۵۸ هزار و ۶۰۰ تن محصول شيلاتي به ارزش حدود ۸ ميليون دلار به كشورهاي عراق، تاجيكستان و ارمنستان صادر شد. 
وي ادامه داد: همچنين اقداماتي چون مطالعات ظرفيت‌سنجي، برق‌رساني، ايجاد پايانه محصولات شيلاتي، اصلاح جاده‌ها، احداث شهرك ماهيان زينتي، تكميل زيرساخت‌هاي مجتمع‌ها و ساماندهي مزارع غيرمجاز در دست اجراست.
معاون هماهنگي امور اقتصادي استان چهارمحال و بختياري بر بهره‌گيري از تجهيزات مكانيزه پيشرفته براي افزايش توليد در واحد سطح و هم‌راستاسازي توسعه صنعت با حفاظت محيط‌زيست، حمايت مالي و ترويج مصرف آبزيان تأكيد كرد. 
رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان نيز، با اشاره به اهميت اقتصادي پرورش ماهي قزل‌آلا گفت: اين صنعت علاوه بر ايجاد اشتغال پايدار، امكان استفاده بهينه از منابع آبي غيرشرب را فراهم كرده و استان را به يكي از پيشروهاي خاورميانه در توليد خوراك آبزيان تبديل كرده است. 
گفتني است استان چهارمحال و بختياري با هدف افزايش بهره‌وري و رفع موانع توليد در حوزه آبزي‌پروري، در تلاش است جايگاه خود را به‌عنوان يكي از قطب‌هاي مهم اين صنعت در كشور تثبيت كند و بر اين باوريم كه اجراي اين طرح‌ها مي‌تواند تحول اساسي در صنعت آبزي‌پروري ايجاد كرده و چهارمحال و بختياري را به يكي از قطب‌هاي اصلي كشور در اين حوزه تبديل كند.