برگزاري نهمين جلسه كارگروه تخصصي شيلات و آبزيان ستاد هماهنگي امنيت غذايي
نهمين جلسه كارگروه تخصصي شيلات و آبزيان ستاد هماهنگي امنيت غذايي به بررسي مسائل و مشكلات پيش روي پرورش ماهيان گرم آبي و سردآبي پرداخت.
به گزارش اقتصاد سرآمد، نهمين جلسه كارگروه تخصصي شيلات و آبزيان ستاد هماهنگي امنيت غذايي با حضور معاون برنامه ريزي و مديريت منابع، معاون صيد و بنادر ماهيگيري، معاون توسعه آبزي پروري، دبير و اعضاي كارگروه فوق در محل سازمان شيلات ايران برگزار شد.
دبير كارگروه تخصصي شيلات و آبزيان ستاد هماهنگي امنيت غذايي در اين باره گفت: در اين جلسه، مسائل و مشكلات پيش روي پرورش ماهيان گرم آبي و سردآبي، اقداماتي كه در راستاي بهبود مشكلات آبزي پروران در زمينه تامين سوخت، ناترازي انرژي و مشكلات بيمه اي وجود دارد تحت بررسي قرار گرفت.
رجبعلي قربانزده افزود:همچنين مقرر شد براي تحت پوشش قرار دادن بيمه مزارع آبزي پروراني كه از قطعي برق دچار خسارت شده اند در جلسات آينده بحث و بررسي شود.
وي ادامه داد: در اين جلسه افزايش كيفيت خوراك آبزيان، صادرات آبزيان در بازارهايي غيراز كشور عراق، فرآوري آبزيان به گونه اي كه ذائقه پسند مردم باشد و همچنين پرورش ماهي آزاد در قفس در استان هايي چون مازندران و نحوه استفاده از ناظران بهداشتي در مزارعي كه توليد آنها بين 10 تا 100 تن است از ديگر مواردي است كه در اين جلسه عنوان شد.
قربانزاده در پايان گفت: مقرر شد برخي مصوبات جلسه كارگروه هاي تخصصي شيلات و آبزيان كه نياز به بررسي بيشتر دارد به صورت مكتوب به ستاد هماهنگي امنيت وزارت جهادكشاورزي ارسال تا با حضور وزير جهادكشاورزي حل و فصل شود.