printlogo


شهردار نظر آباد خبر داد: 
آسفالت‌ریزی و لکه‌گیری خیابان مصطفی‌آباد در شهرک صنعتی سپهر اجرا شد

گروه استان ها- عینی ، البرز- در ادامه اجرای طرح‌های عمرانی و خدماتی شهرداری با هدف بهبود زیرساخت‌ها و افزایش رضایت‌مندی شهروندان، پروژه سنگ‌فرش و پیاده‌روسازی خیابان امام خمینی و همچنین لکه‌گیری و آسفالت‌ریزی معابر خیابان مصطفی‌آباد واقع در شهرک صنعتی سپهر با دستور مستقیم دکتر نصیری، شهردار نظرآباد به اجرا درآمد.
به گزارش اقتصادسرآمد، در خیابان امام خمینی، به‌عنوان یکی از مسیرهای پرتردد شهری، اجرای سنگ‌فرش و پیاده‌روسازی علاوه بر بهبود تردد عابران پیاده، نقش مهمی در زیباسازی چهره شهری و افزایش ایمنی شهروندان داشته است. این پروژه با بهره‌گیری از مصالح استاندارد، طراحی مناسب و رعایت اصول فنی و مهندسی، به‌صورت مرحله‌ای پیش رفته و بخش عمده‌ای از آن به بهره‌برداری رسیده است.در همین راستا، به‌منظور بهسازی معابر و تسهیل تردد در محدوده صنعتی شهر، لکه‌گیری و آسفالت‌ریزی خیابان مصطفی‌آباد در شهرک صنعتی سپهر نیز انجام شد. این اقدام با هدف رفع مشکلات سطحی، افزایش ایمنی خودروها و تسهیل رفت‌وآمد در مسیرهای منتهی به واحدهای تولیدی و صنعتی صورت گرفت.دکتر نصیری، شهردار نظرآباد در خصوص این پروژه‌ها گفت:«بهبود زیرساخت‌های شهری به‌ویژه در حوزه معابر، یکی از اهداف کلیدی شهرداری در دوره جدید مدیریت شهری است. تلاش داریم با اجرای پروژه‌های مستمر در حوزه عمرانی، مسیرهای اصلی و فرعی سطح شهر را بهسازی کنیم تا شهروندان از خدماتی درخور شأن برخوردار باشند. خیابان امام خمینی به‌عنوان یک مسیر مرکزی و خیابان مصطفی‌آباد در منطقه صنعتی نیز به دلیل حجم بالای تردد، نیازمند رسیدگی فوری بودند که خوشبختانه با همراهی تیم‌های فنی و همکاری شورای اسلامی شهر، این پروژه‌ها با کیفیت مناسب اجرایی شدند.»
ایشان همچنین افزود:«با توجه به اهمیت شهرک صنعتی سپهر به‌عنوان یکی از محورهای تولید، اشتغال و سرمایه‌گذاری در شهرستان، توجه ویژه‌ای به بهسازی معابر آن داریم. بهسازی راه‌های دسترسی به واحدهای تولیدی، گامی مهم در جهت پشتیبانی از بخش صنعت و تسهیل امور سرمایه‌گذاران خواهد بود.»