تأكيد رئيس سازمان شيلات بر تسريع تكميل پروژههاي شيلاتي كرمانشاه
رئيس سازمان شيلات ايران در جريان سفر به كرمانشاه بر تسريع در تكميل پروژههاي نيمهتمام، توسعه زيرساختهاي صادراتي و بهرهگيري از ظرفيتهاي بخش خصوصي در حوزه آبزيپروري تأكيد كرد.
به گزارش اقتصادسرآمد، حمزه رستم پوردر سفر به استان كرمانشاه كه با همراهي استاندار كرمانشاه، مديركل حراست سازمان شيلات ايران، تني چند از مسئولان ستادي و استاني، صورت گرفت، از اداره كل شيلات اين استان بازديد و بر ضرورت تكميل پروژه هاي ناتمام حوزه آبزي پروري، راه اندازي پايانه صادراتي آبزيان در شهرستان مرزي قصرشيرين، ايجاد شهرك تخصصي ماهيان زينتي، تلفيق شيلات و گردشگري و پرهيز از خام فروشي محصولات آبزي و ضرورت فرآوري اين محصولات در استان كرمانشاه تاكيد كرد.
حمزه رستم پوربا بيان اينكه سازمان شيلات ايران كار تسهيل گري و تنظيم گري را بر عهده دارد، تصريح كرد: توليد1.5 ميليون تن محصولات شيلاتي و ارزش 700 ميليون دلاري محصولاتي صادراتي اين بخش در كشور نشانگر نقش مهم سازمان شيلات ايران در زمينه امنيت غذايي كشور است.
وي وجود مجتمع پرورش ماهي شهدا در شهرستان مرزي قصرشيرين را يك پدافند غيرعامل براي كشور عنوان كرد و افزود: اشتغال، امنيت، توليد و ارزآوري از ديگر مزيت هاي صنعت شيلات براي كشور است.
رئيس سازمان شيلات ايران در ادامه به ظرفيت هاي فراوان استان كرمانشاه در بخش آبزي پروري اشاره كرد و گفت: با توجه به اين ظرفيت ها، دو برابر شدن ظرفيت توليد و تحقق توليد سالانه ۵۰ هزار تن انواع محصولات آبزي در استان كرمانشاه دور از انتظار نيست.وي تاكيد كرد: بايد به دنبال جذب سرمايه گذار در حوزه آبزي پروري باشيم و در تكميل طرح هاي نيمه تمام از ظرفيت بخش خصوصي و مردم استفاده كنيم.استاندار كرمانشاه در اين نشست بر لزوم برنامهريزي هدفمند و استفاده حداكثري از ظرفيتهاي موجود در استان تأكيد كرد.
دكتر حبيبي با اشاره به فرصتهاي مرزي استان گفت: همسايگي با كشور عراق، امتيازي كمنظير براي توسعه صادرات محصولات شيلاتي است و ايجاد پايانه تخصصي صادرات آبزيان در قصرشيرين ميتواند به جهش اقتصادي و اشتغال پايدار در منطقه منجر شود.وي همچنين بر ضرورت جذب سرمايهگذاران براي توسعه مراكز توليد و پرورش ماهي و ساير آبزيان تأكيد كرد و افزود: استان كرمانشاه با دارا بودن منابع آبي كمنظير، ظرفيت مناسبي براي تبديلشدن به قطب شيلات و آبزيپروري كشور دارد و بايد از اين فرصتها با برنامهريزي هدفمند بيشترين بهره را برد.
وي با بيان اينكه كرمانشاه داراي ظرفيتهاي ارزشمندي در حوزه كشاورزي، صنعت، گردشگري و تجارت مرزي است، اظهار كرد: اگر اين ظرفيتها بهطور منسجم و با نگاه بلندمدت به كار گرفته شود، ميتواند علاوه بر تأمين نيازهاي استان، نقشآفريني كرمانشاه را در سطح ملي و منطقهاي ارتقا دهد.
استاندار كرمانشاه در پايان با تأكيد بر ضرورت مديريت جهادي و كارآمد گفت: انتظار مردم از ما خدمت صادقانه و ملموس است لذا در شرايط كنوني كشور، بايد با روحيه كار مضاعف، تصميمگيريهاي شجاعانه و استفاده بهينه از منابع، گامهاي عملي براي حل مشكلات و توسعه همهجانبه استان برداريم.