معاون وزیر علوم در بازدید از پارک زیست فناوری جزیره قشم:
با همافزایی دانشگاه و صنعت، به دنبال تسهیل توسعه فناوریهای دریاپایه هستیم
معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بر نقش محوری پارک زیستفناوری خلیج فارس در ترسیم افق توسعه اقتصادی و فناورانه منطقه تاکید کرد و گفت: یکی از اهداف ما ایجاد زیرساختی پایدار برای همافزایی میان دانشگاه، صنعت، سرمایهگذاران و نهادهای اجرایی است تا مسیر توسعه فناوریهای دریاپایه تسهیل و تسریع شود.
به گزارش اقتصادسرآمد، محمد نبی شهیکی تاش در بازدید از مجموعه فعالیتهای واحدهای فناور و پروژه عمرانی پارک زیست فناوری خلیج فارس در جزیره قشم بر نقش محوری پارک زیستفناوری خلیج فارس در ترسیم افق توسعه اقتصادی و فناورانه منطقه تاکید کرد و ضمن تبیین مهمترین چالشها و نیازهای این پارک، گفت: رفع این نیازها در چارچوبی هماهنگ و با مشارکت وزارت علوم و سازمان منطقه آزاد قشم محقق خواهد شد.معاون فناوری وزیر علوم تصریح کرد: پارک زیستفناوری خلیج فارس ظرفیت تبدیل شدن به یکی از نمادهای شاخص توسعه منطقه در دهه پیشرو را دارد و تحقق این آرمان ملی، در گرو عزمی راسخ و برنامهریزی مدون است تا شاهد نقشآفرینی بیبدیل آن در عرصه فناوری باشیم.
وی حمایتهای ضروری از این زیستبوم فناوری را در حوزههایی چون اعتبارات، تکمیل و توسعه زیرساختها، استقرار نظام یکپارچه منتورینگ و توسعه بازار برشمرد و خاطرنشان کرد: اجرای این موارد مستلزم تدبیر و برنامهریزی اصولی است.
شهیکی تاش با بیان امیدواری نسبت به تدوین و اجرای نقشه راه جامع توسعه پارک در سایه همکاری و تلاش جمعی، تصریح کرد: این پارک از ظرفیتهای بالقوه و ارزشمندی برخوردار است که بالفعل کردن آن، طلایهدار تحولی بزرگ در منطقه خواهد بود.
وی در ادامه و در نشست مشترکی با عادل پیغامی، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری ـ صنعتی قشم و دکتر مهدی کشمیری نماینده وزیر علوم در هیات امنای پارکهای علم و فناوری، با تأکید بر ضرورت نگاه تحولگرا به حوزه زیستفناوری دریایی، بیان کرد: قشم با برخورداری از ظرفیتهای منحصربهفرد زیستی و موقعیت جغرافیایی ویژه، میتواند به یکی از قطبهای اصلی توسعه بیوتکنولوژی دریایی در کشور تبدیل شود.