مدیرکل فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو:
سالانه ۸۰ میلیون قوطی شیر خشک در کشور تولید میشود
گروه استان ها- دانشی ، یزد- مدیرکل فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو گفت: سالانه حدود ۸۰ میلیون قوطی شیر خشک شامل انواع رگولار، رژیمی و متابولیک در کشور تولید می شود که از این میزان، تولید داخلی شیر خشک رگولار بین ۶۵ تا ۷۰ میلیون قوطی است که توسط کارخانههای داخلی یا تحت برندهای خارجی مانند نان و آپتامیل تولید می شود.
به گزارش اقتصادسرآمد، شهرام شعیبی در حاشیه دومین همایش سراسری مدیران متناظر فرآورده های طبیعی،سنتی ،مکمل و شیر خشک در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در یزد افزود: تمرکز واردات بیشتر بر روی انواع رژیمی و متابولیک است و سالانه بین پنج تا هشت میلیون قوطی وارد کشور میشود.
مدیرکل فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو درباره تخصیص ارز برای واردات شیر خشک اظهار کرد: سالانه بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ میلیون دلار ارز برای این حوزه اختصاص مییابد، اما متأسفانه امسال بهصورت قطرهچکانی و نامنظم تخصیص داده شده است این موضوع میتواند در برخی مقاطع منجر به کمبود شیر خشک در بازار شود.
شعیبی مدیرکل فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو اضافه کرد : اکنون مشکل کمبود شیر خشک در کشور وجود ندارد، اما با توجه به تحریمها و نوسانات تخصیص ارز، احتمال بروز مشکلات در آینده نیز وجود دارد؛ توزیع شیر خشک باید تحت نظارت سامانه «تیتک « انجام شود و استفاده از این محصول از این زنجیره شامل قاچاق و فروش غیرمجاز خواهد بود.
دومین همایش سراسری مدیران متناظر فرآورده های طبیعی،سنتی ،مکمل و شیرخشک به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی یزد امروز با حضور معاونت های غذا و داروی سراسر کشور در یزد آغاز بکار کرد.
این همایش ۲ روزه با هدف مرور دستاوردها، تبادل تجربیات، هم افزایی در اجرای برنامه های نظارتی و ارتقای کیفیت خدمات در حوزه فرآورده های طبیعی،سنتی، مکمل و شیرخشک برگزار
می شود.