printlogo


رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز:
دانشگاه علوم پزشکی البرز از ابتدای جنگ در آماده‌باش کامل است


گروه استان ها- عینی ، البرز-  رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز با اشاره به ضرورت آماده باش مراکز درمانی در استان گفت: تمامی مراکز درمانی استان، اعم از بیمارستان‌های دولتی، خصوصی و اورژانس ۱۱۵، برای خدمات‌رسانی به شهروندان و مصدومان احتمالی در آماده‌باش کامل هستند.
به گزارش اقتصادسرآمد، شهرام صیادی با بیان اینکه در همین راستا، تیم‌های واکنش سریع برای مدیریت حوادث تشکیل شده است، به ایسنااظهار کرد: در حال حاضر، در تمام مراکز درمانی از بیمارستان اشتهارد تا بیمارستان‌های داخل شهر، متخصصان بیهوشی و جراح مستقر شده‌اند تا به هرگونه حادثه احتمالی در منطقه پاسخ دهند.
صیادی تصریح کرد: همچنین هماهنگی لازم میان معاونت‌های مختلف دانشگاه و تیم فوریت‌های استان برقرار است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز در خصوص فراهم بودن تجهیزات پزشکی بیان کرد: در زمینه تجهیزات پزشکی تمام مراکز تجهیزات حیاتی‌ مانند اکسیژن سازها، تجهیزات تصویربرداری، ژنراتورهای برق و تجهیزات تخصصی پزشکی مورد بررسی و بازبینی دقیق‌تر قرار گرفته‌اند.
وی افزود: بر این اساس اکثر تجهیزات پزشکی در وضعیت مطلوبی قرار دارد و چنانچه با نقصی مواجه شویم، با تلاش شبانه روزی همکاران به صورت حداکثری سعی در رفع آن خواهد شد.
صیادی خاطرنشان کرد: تیم تجهیزات پزشکی دانشگاه آماده و آنکال رصد حوادث احتمالی هستند تا بتوانند در صورت بروز برای ترمیم آن، اقدامات لازم را انجام دهند.
وی در خصوص افزایش نیاز به خدمات پزشکی در زمان بحران گفت: اولویت اصلی ما در این بازه، حفظ پایداری خدمات سلامت و مدیریت هوشمند منابع است. در این راستا، اقدامات و توصیه‌های جدی در دستور کار قرار دارد.
صیادی ادامه داد: برای مواجهه با حوادث انبوه که تعداد قابل توجهی از بیماران در یک زمان به یک مرکز مراجعه می‌کنند، پروتکل‌های ابلاغی از ماه‌ها قبل بازخوانی و تمرین شده و در مراکز هم برای مواجهه با حجم زیاد بیماران، تقسیم کار انجام شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز در ادامه گفت: نحوه تریاژ، پایدارسازی این بیماران و اعزام و ارجاع به سایر مراکز تمرین شده است.
وی خاطرنشان کرد: افزایش ظرفیت اورژانس، بخش‌های بستری و تعیین تکلیف به موقع بیماران بستری از مجموعه اقداماتی است که برای افزایش ظرفیت بیمارستان‌هایمان داریم، به صورتی که اگر اتفاق ناگهانی منجر به ورود تعداد قابل توجهی بیمار باشد، بخش‌های پشتیبان اضافه و اورژانس بتوانند بیماران را مدیریت کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز تاکید کرد: تیم‌های سلامت روان برای مقابله با استرس‌های ناشی از جنگ و کاهش اضطراب عمومی در مراکز درمانی شبانه روزی و همچنین مراکز منتخب مستقر شده‌اند.
صیادی در ادامه به شهروندان توصیه کرد: توصیه ما این است مردم عزیز اخبار را تنها از مراجع رسمی دنبال کرده و از دامن زدن به شایعات که موجب تضعیف توان روانی جامعه می‌شود، پرهیز کنند.