وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد:
لزوم مدیریت هوشمند تنگه هرمز و بازنگری در همکاریهای بندری با کشورهای همسایه
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به حذف فرایندهای دستوپاگیر و استمرار ثبت رکوردها در بنادر، بر لزوم مدیریت هوشمند تنگه هرمز و بازنگری در همکاریهای بندری با کشورهای همسایه تاکید کرد.
به گزارش اقتصادسرآمد، فرزانه صادق در نشست با اعضای هیأت عامل سازمان بنادر و دریانوردی و ارتباط وبیناری با مدیران بنادر کشور، با اشاره به اهمیت تنگه هرمز گفت: مدیریت هوشمند تنگه هرمز و همچنین رژیم حقوقی مرتبط با این تنگه از موضوعات مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
صادق افزود: بخشی از مراودات جمهوری اسلامی ایران با کشورهای همسایه در این منطقه، به آبهای مشترک و مسائل دریایی مربوط میشود که ارتباط مستقیمی با مأموریتهای سازمان بنادر و دریانوردی دارد.وزیر راه و شهرسازی همچنین با اشاره به آثار و پیامدهای جنگ در حوزه روابط منطقهای اظهار داشت: در نوع تعاملات و روابط با کشورهای همسایه، لازم است بازنگریهایی صورت گیرد و برخی رویکردها متناسب با شرایط جدید اصلاح شود.وی با اشاره به سفرهایش به پاکستان، ادامه داد: بندر کراچی را رقیب بندر چابهار نمیدانیم، اما نحوه تعامل و همکاری میان این بنادر و همچنین ارتباطات دریایی و زمینی میان آنها باید بهگونهای طراحی شود که پشتوانهای برای توسعه بنادر کشور بهویژه چابهار باشد.صادق همچنین به اهمیت بنادر شمالی کشور اشاره کرد و گفت: روابط بندری و حملونقلی با کشورهای همسایه در شمال کشور نیز باید با رویکردی جدید مورد توجه قرار گیرد و در چارچوب روابط دیپلماتیک و حملونقلی بازتعریف شود.وزیر راه و شهرسازی در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت اصلاح برخی فرایندهای اجرایی تأکید کرد و گفت: بخشی از فرایندهایی که در حوزه بنادر و ترخیص کالا وجود داشت، با اصلاح یا بازتعریف توانست به ثبت رکوردهای جدید در این حوزه منجر شود.