ضربالاجل استانداری سیستان و بلوچستان برای از سرگیری فعالیت بازارچه مرزی گلشن
گروه استان ها- سرگزی ، زاهدان - معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان از تعطیلی بازارچه مرزی گلشن در شرق این استان و تعیین ضربالاجل برای مدیران مربوطه بهمنظور از سرگیری فعالیت آن در کمترین زمان خبر داد.
به گزارش اقتصادسرآمد، مجیب حسنی با اشاره به بررسی وضعیت بازارچه مرزی گلشن در جریان بازدید از گذرگاههای مرزی استان سیستان و بلوچستان، به ایرنا اظهار کرد: به علت ایجاد نشدن زمینه همکاری موثر با طرف پاکستانی، بازارچه مرزی گلشن در زمان حاضر تعطیل است.
وی اضافه کرد: استانداری سیستان و بلوچستان برای مدیران استانی ضربالاجل زمانی تعیین کرده است تا امکانات این بازارچه را بهروزرسانی کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان به پیگیریهای صورتگرفته از سوی تاجران، جامعه محلی و وزارت امور خارجه اشاره کرد و گفت: هدف ما کسب نظر موافق کشور پاکستان برای از سرگیری واردات کالاهای اساسی از بازارچه مرزی گلشن است.