printlogo


احداث شهرک‌های شیلاتی کهگیلویه و بویراحمد وارد فاز مطالعات اجرایی شد


رییس سازمان جهادکشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه بخش زیادی از واحدهای شیلاتی در مناطق شمالی استان مستقر هستند گفت: با توجه به نبود توازن، احداث شهرک‌های صنعتی «پرورش ماهیان گرم آبی در قفس» در مناطق جنوبی به‌خصوص سدهای «چمشیر» و «کوثر» شهرستان گچساران برای توسعه همه جانبه وارد فاز مطالعات اجرایی شده است.
به گزارش اقتصادسرآمد، رضا فرازی یکی از اولویت‌های اصلی این استان را توسعه صنعت شیلات در استان دانست و اظهار به ایرنا داشت: از مجموع ۲۸۰ واحد پرورش ماهی در استان با تولید حدود ۲۹ هزار تن، حدود ۲۴۰ واحد در مناطق شمالی و کمتر از ۴۰ واحد در مناطق جنوبی قرار دارند.
وی با اشاره به آغاز مطالعات احداث شهرک‌های شیلاتی «استخرهای ذخیره آب» در مناطق جنوبی تصریح کرد: این طرح خارج از برنامه‌های مصوب سال است و با تأمین اعتبار ویژه و حمایت همه جانبه استاندار وارد فاز اجرایی مطالعاتی شده است.
فرازی با بیان اینکه رونق پرورش ماهی در مناطق شمالی کهگیلویه و بویراحمد در سال‌های اخیر زمینه را برای ایجاد پنج هزار فرصت شغلی فراهم کرده است به همین علت شکوفایی ظرفیت‌های ماهیان گرم‌آبی دارای اهمیت بسزایی است.
وی هدف از این طرح را شناسایی گونه‌های مناسب و بهره‌برداری بهینه از منابع آبی موجود در این مناطق دانست.
فرازی اضافه کرد: سد چمشیر به عنوان بزرگترین سد غلتکی و بتنی خاورمیانه شناخته می‌شود و با دارا بودن حجم بزرگ آب، بستری ایده‌آل برای توسعه آبزی‌پروری در استان کهگیلویه و بویراحمد فراهم کرده است.