printlogo


تحولات صنعت نفت و پتروشیمی خوزستان
۶ دستگاه حفاری سنگین خشکی به چرخه عملیات برگشتند

گروه استان ها- اهواز - مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران گفت: ۶ دستگاه حفاری سنگین خشکی در ۶ ماه گذشته به چرخه عملیات بازگشتند.
به گزارش اقتصادسرآمد، مرتضی فولادی به ایرنا اظهار کرد: شرکت ملی حفاری ایران در دوره ۶ ماهه گذشته، توانست با برنامه‌ریزی فشرده، کار گروهی منسجم و نظارت میدانی مستمر، با نوسازی و روزآمدی ۶ دستگاه حفاری سنگین خشکی، گام بلندی در مسیر تحقق اهداف کلان صنعت نفت بردارد.
به گفته وی، در دوره جنگ اخیر و شرایط حساس، نظارت جدی بر فعالیت دکل‌های حفاری انجام شد تا کوچک‌ترین خللی در روند تولید و توسعه چاه‌های نفت و گاز ایجاد نشود و این اقدام نقش مهمی در زنجیره تولید انرژی ایفا کرد.مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران توضیح داد: در ۶ ماه گذشته و در چارچوب برنامه‌های بازسازی، نوسازی و تعمیرات اساسی دکل‌های حفاری، ۶ دستگاه دکل متوقف و خارج از سرویس، بار دیگر به چرخه عملیات بازگشتند.
وی بازگشت این دکل‌ها را حاصل شبانه‌روزی فعالیت‌ها، هم‌افزایی تیم‌های فنی و عملیاتی و مدیریت میدانی و کارآمد در شرکت ملی حفاری ایران عنوان کرد.فولادی ادامه داد: این حرکت بزرگ، در راستای تحقق برنامه هفتم توسعه، افزایش ظرفیت تولید نفت و گاز با توجه به تاکید مقام عالی وزارت نفت و تقویت نقش شرکت ملی حفاری ایران در پیشبرد اهداف صنعت نفت انجام شده است.وی خاطرنشان کرد: در مجموع، بازگشت ۶ دکل حفاری به چرخه عملیات در این مدت کوتاه، نه‌تنها یک موفقیت فنی و عملیاتی برای شرکت ملی حفاری ایران محسوب می‌شود، بلکه نشانه‌ای روشن از توانمندی داخلی و ظرفیت بالای صنعت حفاری کشور در مواجهه با چالش‌ها و شرایط خاص است؛ مسیری که می‌تواند به تقویت تولید ملی و تحقق اهداف راهبردی صنعت نفت منجر شود.
به گزارش ایرنا، در هفته‌های اخیر ۲ دستگاه حفاری سنگین خشکی نیز با تلاش متخصصان این شرکت، پس از مدت‌ها توقف فعالیت به‌منظور تعمیرات دوره‌ای (اورهال) و روزآمدسازی تجهیزات، مجدد به ناوگان عملیاتی شرکت ملی حفاری پیوستند.