printlogo


معاون راهبردی و امور مجلس رئیس‌جمهور:
ملت ایران با خامنه‌ای زندگی کرد و با خامنه‌ای نیز ادامه خواهد داد


معاون راهبردی و امور مجلس رئیس‌جمهور در جمع عزاداران بدرقه آقای شهید ایران گفت: ما خامنه‌ای شهید عزیز را هیچ‌گاه فراموش نخواهیم کرد. با خداوند پیمان می‌بندیم که با ایشان بمانیم و بمیریم و ان‌شاءالله با او محشور شویم. یاد و نامِ خامنه‌ای شهید تا ابد در رگ این ملت جریان خواهد داشت و عزت، صلابت و شجاعت را به آنان خواهد آموخت. این ملت با خامنه‌ای زندگی کرد و با خامنه‌ای نیز ادامه خواهد داد.
به گزارش اقتصادسرآمد، محسن اسماعیلی معاون راهبردی و امور مجلس رئیس‌جمهور با حضور در جمع عزاداران مراسم تشییع آقای شهید ایران با تسلیت شهادت رهبر شهید انقلاب اسلامی، به ایرنا گفت: اگرچه مردم ایران در دوران پس از انقلاب، حماسه‌آفرینی‌های بسیاری داشته‌اند، اما حماسه‌ وداع و بدرقه‌ امامِ شهید، رنگ و بوی دیگری دارد. تا زمانی که در میان این جمعیت حضور نداشته باشید، نمی‌توانید میزان وفاداریِ این مردم را توصیف کنید.
اسماعیلی معاون راهبردی و امور مجلس رئیس‌جمهور ادامه داد: مردمِ ما آمده‌اند تا ندای خون‌خواهیِ رهبرِ شهیدشان را به گوش جهانیان برسانند.وی تاکید کرد: ما خامنه‌ای شهید عزیز را هیچ‌گاه فراموش نخواهیم کرد. با خداوند پیمان می‌بندیم که با ایشان بمانیم و بمیریم و ان‌شاءالله با او محشور شویم. یاد و نامِ خامنه‌ای شهید تا ابد در رگ این ملت جریان خواهد داشت و عزت، صلابت و شجاعت را به آنان خواهد آموخت. این ملت با خامنه‌ای زندگی کرد و با خامنه‌ای نیز ادامه خواهد داد. دشمنانِ ما این خیالِ خام را به گور خواهند برد که این مردم، رهبرِ شهیدشان را فراموش کنند.
معاون راهبردی و امور مجلس رئیس‌جمهور درپایان یادآور شد: به لطفِ خداوند، رهبر جدید ما هم به نام و هم به مرام، پیروِ رهبرِ شهید است و ان‌شاءالله جایِ ایشان را به لطفِ پروردگار جبران خواهد کرد. و این ملت هم‌زمان با وداع با رهبر شهید، با رهبر جدید تجدیدِ بیعت می‌کند و اعلام می‌کند که همان‌گونه که در همه شرایط و اوضاع سختی که پشت سر گذاشتیم دست از سید علی حسینی خامنه‌ای بر نداشتیم ان‌شاءالله تا آخر زیر پرچم آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای خواهیم ماند.