printlogo


معاون شرکت توزیع نیروی برق یزد:
کشف ۱۵ مرکز غیرمجاز استخراج رمز ارز با ۹۲ دستگاه ماینر در یزد


گروه استان ها- دانشی ، یزد- معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق یزد از کشف و جمع‌آوری ۱۵ مرکز غیرمجاز استخراج رمز ارز در استان در سالجاری خبر داد.
به گزارش اقتصادسرآمد، مجتبی حجتی‌مقدم به ایرنا افزود: در این زمینه ۹۲ دستگاه ماینر غیرمجاز در سطح استان کشف و جمع‌آوری شده است.
وی با اشاره به تاثیر ماینرهای غیرمجاز بر شبکه برق گفت: هر دستگاه ماینر معادل ۱۰ واحد مسکونی در ساعات اوج مصرف برق مصرف می کند، بر این اساس، ۹۲ دستگاه ماینر کشف‌شده معادل ۹۲۰ واحد مسکونی است.
معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق یزد خاطرنشان کرد: استخراج غیرمجاز رمزارز علاوه بر تحمیل هزینه‌های سنگین به شبکه برق، موجب افزایش بار شبکه، افت کیفیت برق و بروز خاموشی‌های ناخواسته می‌شود و مقابله با این پدیده با جدیت ادامه خواهد داشت.
وی تصریح کرد: هر دستگاه ماینر معادل یک کولر گازی مصرف برق دارد که باعث بروز نوسان شدید ولتاژ، اشکال فنی در تحهیزات شبکه برق، آسیب به وسایل برقی مردم و سلب آسایش و رفاه عمومی می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: همکاران ما در شرکت توزیع در اولین فرصت از این مراکز بازدید مینمایند و در صورت صحت گزارش داده شده به ازای هر دستگاه ماینر کشف شده مبلغ ۱۵ میلیون ریال مستقیما به گزارش دهنده پاداش داده خواهد شد.حجتی‌مقدم تصریح کرد: هر دستگاه ماینر در طول شبانه روز حدود ۸۴ کیلووات ساعت و در طول یک ماه ۲۵۰۰ کیلووات ساعت برق مصرف می‌کند که این میزان برق معادل برق مصرفی ۱۲ منزل مسکونی در طول یک ماه است.
وی گفت: سالانه پنج درصد برق تولیدی در کشور به میزان ۲۰ تراوات ساعت صرف استخراج غیرمجاز رمزارز می‌شود که این میزان معادل سوختن ۱۳.۷ میلیون لیتر گازوئیل در کشور در طول یک سال میباشد.