printlogo


امنیت غذایی خط قرمز دولت است؛ شیلات پیشران توسعه دریا‌محور در کشور

معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران در نشست هم‌اندیشی و کارگاه آموزشی شبکه‌سازی کشوری، با تأکید بر نقش راهبردی آبزیان در امنیت غذایی، از تداوم تولید در شرایط جنگی و تحقق سرمایه‌گذاری ۶۹ هزار میلیارد تومانی بخش خصوصی در سال ۱۴۰۴ خبر داد.
به گزارش اقتصادسرآمد، حمزه رستم‌پور در نشست هم‌اندیشی و کارگاه آموزشی شبکه‌سازی کشوری که به میزبانی این سازمان و با حضور دستیار رسانه‌ای دفتر ریاست جمهوری، دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت، رئیس مرکز روابط عمومی وزارت جهاد کشاورزی و جمعی از مدیران ارشد دستگاه‌های تابعه برگزار شد، بر ضرورت بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های روابط عمومی در تبیین دستاوردهای بخش کشاورزی تأکید کرد.
رستم‌پور در این نشست با اشاره به شرایط حساس منطقه‌ای، اظهار داشت: در جریان رویدادهای اخیر، علاوه بر پیروزی‌های نظامی، کشور در حوزه امنیت غذایی نیز به توفیقات بزرگی دست یافت. وی با تأکید بر اینکه امنیت غذایی خط قرمز دولت است، تصریح کرد: باید قدردان مجاهدت‌های تولیدکنندگان و بهره‌برداران در سراسر کشور باشیم که در خط مقدم تأمین سفره مردم قرار دارند.
رئیس سازمان شیلات ایران با تشریح ظرفیت‌های این حوزه بیان کرد: فعالیت‌های شیلاتی صرفاً به پرورش ماهی و میگو محدود نمی‌شود؛ بلکه توسعه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی را در پی خواهد داشت، در ضمن یکی از مزیت های برداشت آبزیان استفاده بهینه از اراضی لم‌یزرع، آب‌های شور و لب‌شور از راهبردهای اصلی ما برای توسعه تولید است. وی با استناد به پیش‌بینی‌های فائو مبنی بر تأمین بخش اعظم پروتئین حیوانی جهان از طریق آبزیان تا سال ۲۰۵۰، بر اهمیت فرهنگ‌سازی برای افزایش سرانه مصرف آبزیان تأکید کرد و از روابط عمومی‌ها خواست در این مسیر یاری‌رسان تولیدکنندگان باشند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به سرمایه‌گذاری ۶۹ هزار میلیارد تومانی بخش خصوصی در سال ۱۴۰۴ که رشد دو برابری را نسبت به سال پیش از آن نشان می‌دهد، گفت: علی‌رغم شرایط جنگی در استان‌های جنوبی و آسیب‌هایی که به برخی سایت‌های پرورش میگو وارد شد، تولید متوقف نشد که این امر نمادی از تحقق اقتصاد مقاومتی است. وی افزود: افزایش صید در آب‌های دور نیز نشان‌دهنده اراده پولادین صیادان است که نه تنها حافظان منافع کشور، بلکه پیشگامان نوع‌دوستی و همبستگی در شرایط بحرانی هستند.