printlogo


مدیرعامل شرکت گاز استان مازندران خبر داد :
رونمایی از «گنجینه دانش بازنشستگان» با هدف انتقال تجربه در شرکت گاز مازندران

 گروه استان ها - سهیلا مرآتی، مازندران -  مراسم رونمایی از کتابچه «گنجینه دانش بازنشستگان» با هدف نهادینه‌سازی فرهنگ انتقال تجربه، ثبت دانش سازمانی و بهره‌گیری از اندوخته‌های ارزشمند کارکنان بازنشسته، با حضور مدیرعامل، مدیران و جمعی از پیشکسوتان شرکت گاز استان مازندران برگزار شد.
به گزارش  اقتصادسرآمد ازروابط عمومی شرکت گاز استان مازندران، در این مراسم که در فضایی صمیمانه برگزار شد، از حشمت‌الله باوفا و ولی‌الله امانی به پاس همکاری در انتقال دانش تخصصی و ارائه تجربیات ارزشمند خود، با اهدای کتابچه «گنجینه دانش بازنشستگان» و شاخه گل تقدیر به عمل آمد.
هژبر جوادی، مدیرعامل شرکت گاز استان مازندران در این نشست با تأکید بر نقش راهبردی مدیریت دانش در ارتقای بهره‌وری سازمان، اظهار کرد: حفظ، مستندسازی و انتقال تجربیات نیروهای باسابقه و متخصص، یکی از مهم‌ترین سرمایه‌های هر سازمان و از عوامل مؤثر در توسعه پایدار و افزایش کارآمدی مجموعه است.
وی افزود: استفاده از دانش و تجربه پیشکسوتان، زمینه‌ساز تصمیم‌گیری‌های دقیق‌تر، کاهش خطاهای سازمانی و تربیت نسل جدیدی از نیروهای توانمند خواهد بود و باید این سرمایه ارزشمند به شکلی نظام‌مند در اختیار کارکنان قرار گیرد.
مدیرعامل شرکت گاز استان مازندران همچنین با اشاره به اهمیت فرهنگ سازمانی، بر حفظ احترام متقابل، رعایت اخلاق حرفه‌ای، رفتار شایسته با مدیران و همکاران و تقویت روحیه همدلی در محیط کار تأکید کرد و گفت: سرمایه انسانی، ارزشمندترین دارایی هر سازمان است و صیانت از دانش، تجربه و منزلت کارکنان، چه در دوران خدمت و چه پس از بازنشستگی، ضرورتی انکارناپذیر برای تداوم موفقیت سازمان به شمار می‌رود.
در ادامه این نشست، جمعی از مدیران نیز با بیان دیدگاه‌های خود، بر ضرورت استمرار برنامه‌های مدیریت دانش، مستندسازی تجربیات کارکنان و بهره‌گیری از ظرفیت فکری و تخصصی بازنشستگان تأکید کردند.