printlogo


۲۷۷ نفر از خطر غرق‌شدگی در دریای مازندران نجات یافتند

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر مازندران از نجات ۲۷۷ نفر از خطر غرق‌شدگی در سواحل استان خبر داد و گفت: در قالب طرح پیشگیری و کاهش غریق، تاکنون به ۸۵۶ نفر خدمات امدادی ارائه شد.
به گزارش ، اقتصادسرآمد، علی فخاری اشرفی با اشاره به اجرای طرح پیشگیری و کاهش غریق در سواحل مازندران اظهار کرد: این طرح از ابتدای خردادماه در ۴۷۰ کیلومتر نوار ساحلی استان و با مشارکت هلال‌احمر، ناجیان غریق و اورژانس ۱۱۵ در حال اجرا است.
وی افزود: در این طرح چهار پایگاه دریایی، ۱۳ پست موقت ساحلی و ۳۲ پست گشت سیار موتوری فعال هستند و ۷۶ نفر از نجاتگران و کارکنان هلال‌احمر در کنار ۹۷۶ ناجی غریق در پوشش امدادی سواحل مشارکت دارند.
مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر مازندران ادامه داد: برای تقویت توان عملیاتی نیروهای امدادی، ۱۴ دستگاه آمبولانس، ۱۰ خودروی پشتیبانی و ۳۲ دستگاه موتورسیکلت نیز در اجرای این طرح به کار گرفته شده است.
فخاری اشرفی با بیان اینکه محور اصلی فعالیت‌های امسال بر پیشگیری از حوادث و کاهش شمار غریق متمرکز است، تصریح کرد: استقرار نیروها و گشت‌های سیار با هدف شناسایی نقاط پرخطر، ارائه هشدارهای ایمنی و واکنش سریع در زمان وقوع حوادث انجام می‌شود.
وی گفت: در بخش ارائه خدمات حضوری نیز ۵۵۸ نفر از خدماتی شامل پانسمان، آتل‌بندی، کنترل فشار خون و قند خون و رسیدگی به موارد گرمازدگی بهره‌مند شدند و ۲۱ مصدوم نیز برای دریافت خدمات تخصصی‌تر به مراکز درمانی انتقال یافتند.
مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر مازندران، ناآشنایی با وضعیت بستر دریا و تغییرات توپوگرافی ساحل، بی‌اطلاعی از قواعد شنا و وجود جریان‌های شکافنده را از عوامل مهم بروز حوادث دریایی عنوان کرد.