printlogo


فرماندار شهرستان:
احداث گلخانه و مجتمع‌ گردشگری در ساوجبلاغ عوارض ندارد

 گروه استان ها- البرز - فرماندار شهرستان ساوجبلاغ گفت: با اصلاح تعرفه‌های عوارض در بودجه سال ۱۴۰۵، عوارض احداث گلخانه و مجتمع‌های گردشگری در این شهرستان به نزدیک صفر کاهش یافته تا انگیزه سرمایه‌گذاری در این حوزه‌ها افزایش پیدا کند.
جواد صادقلو با اشاره به اینکه بر اساس دستور استاندار، تعرفه عوارض برای صدور مجوزهای گلخانه‌ای، کشاورزی و گردشگری به صفر رسیده است، اظهار کرد: یکی از اقداماتی که برای افزایش انگیزه سرمایه‌گذاران در شهرستان انجام داده‌ایم، کاهش عوارض مربوط به فعالیت‌های گلخانه‌ای و گردشگری است.
وی با اشاره به زمان‌بر بودن فرآیند دریافت استعلام‌های قانونی متعدد، تسریع در این فرآیند و بومی‌سازی سازوکارهای اخذ استعلام را ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای تسهیل و تسریع اجرای طرح‌های تولیدی، خدماتی و کشاورزی عنوان کرد و افزود: در گذشته برای احداث گلخانه، مساحت گلخانه نیز به عنوان بنا محاسبه می‌شد و به همین دلیل عوارض زیادی به سرمایه‌گذار تحمیل می‌شد.
صادقلو ادامه داد: اگر سرمایه‌گذار در کنار گلخانه اقدام به ساخت خانه کارگری، انبار یا ساختمان‌های دیگر کند، برای آن بخش‌ها تعرفه مربوطه دریافت می‌شود، اما خود گلخانه عوارضی ندارد.
وی درباره مجتمع‌های گردشگری نیز مطرح کرد: پیش از این برای مجتمع‌های گردشگری عوارض دریافت می‌شد، اما اکنون عوارض این بخش نیز کاهش پیدا کرده و به نزدیک صفر رسیده است.
فرماندار ساوجبلاغ این اقدام را عاملی برای افزایش انگیزه سرمایه‌گذاران دانست و گفت: به عنوان مثال، اگر کسی قصد داشت یک مجتمع گردشگری احداث کند، بخش قابل توجهی از این مبلغ را بابت عوارض شهرداری پرداخت کند، اما اکنون این عوارض کاهش پیدا کرده و سرمایه‌گذار می‌تواند بخش بیشتری از منابع خود را برای اجرای پروژه هزینه کند.
صادقلو افزود: این موضوع انگیزه ایجاد می‌کند تا سرمایه‌گذاران به سمت ساخت گلخانه و مجموعه‌های گردشگری بروند و برای اجرای این پروژه‌ها در شهرستان درخواست بدهند.