printlogo


معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی:
آسیب‌شناسی انتخابات در استان مرکزی


به گزارش اقتصاد سرآمد - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی با بیان اینکه آسیب‌شناسی انتخابات در استان مرکزی انجام می‌شود گفت: کمیته رصد نارضایتی‌های اجتماعی در همه شهرستان‌های استان مرکزی تشکیل شود.
فتح‌الله حقیقی در نشست فرمانداران با استاندار مرکزی با اشاره به اهمیت و توجه ویژه به انتخابات اظهار داشت: آسیب‌شناسی انتخابات گذشته با هدف ارائه راهکارها برای چالش‌های گذشته و اجرای انتخابات با نهایت دقت و قانون‌مداری در دستور کار قرار دارد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی بیان کرد: برنامه‌های مدونی برای فعالیت فرمانداران در شهرهای مختلف استان مرکزی تدوین شده است بنابراین فرمانداران بر اساس برنامه عملیاتی تدوین شده ارزیابی می‌شوند.
حقیقی عنوان کرد: مدیران باید برنامه عملیاتی داشته باشند و دولت جای مدیران بی انگیزه نیست بلکه همه باید با انگیزه بالا و با اتحاد و وحدت برای حل مشکلات قدم بردارند و کسانی که انگیزه خدمت به مردم را ندارند جایز نیست بر سر مسئولیت بمانند.
وی افزود: ارتباط مدیران با رسانه‌ها نقش موثری در رویکرد امید آفرینی در جامعه دارد و یکی از عامل‌های ارزیابی مدیران ارتباط و تعامل با رسانه‌ها است بنابراین از هیچ مدیر و مسئولی پذیرفتنی نیست که از پاسخگویی و تعامل با رسانه‌ها در استان مرکزی به منظور تبیین برنامه و شفافیت عملکرد سرباز بزند. 
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی با اشاره به تشکیل کمیته رصد نارضایتی‌های اجتماعی در استان مرکزی گفت: باتوجه به تشکیل کمیته رصد نارضایتی‌های اجتماعی، باید این کمیته در سطح استان مرکزی در تمام شهرستان‌ها تشکیل و فعال شود.
حقیقی خاطرنشان کرد: با برنامه‌ریزی و تلاش شورای تامین و مجموعه نهادها و دستگاه‌های مربوطه رتبه استان در تجمع و راهپیمایی‌های غیرمجاز بهبود یافته است.