printlogo


رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم
راه اندازی کارخانه خودروسازی در قم با مشکل روبه‌رو شده است


به گزارش اقتصاد سرآمد - رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم با اشاره به آخرین وضعیت ورود واحد تولید خودرو در قم گفت: مشکلاتی که امروزه در زمینه روابط بین‌المللی برای کشور ما ایجادشده که ورود واحد تولید خودرو در استان قم را با اختلالاتی روبه‌رو کرده است.
  محمود سیجانی اظهار داشت: با وجود اینکه اعطای اعتبار کمک به تولید و اشتغال در استان قم مقداری دیر و در شهریورماه امسال شروع شد اما تاکنون حدود 110 میلیارد تومان تسهیلات برای این امر اختصاص و اعطا شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم با اشاره به اینکه هدف‌گذاری ما در اعطای تسهیلات برای کمک به بخش تولید در استان قم 900 میلیارد تومان است افزود: در پنج ماه آینده ادامه تسهیلاتی که به بخش تولید تخصیص‌یافته اعطا می‌شود.
وی ابراز کرد: از ابتدای سال تاکنون تلاش زیادی برای رونق واحدهای تولیدی انجام‌شده و با پیگیری‌هایی که صورت گرفت در هفت ماه گذشته حدود 110 واحد تولیدی به بهره‌برداری رسیده که حاصل آن ایجاد 2 هزار و 500 شغل بوده است.
سیجانی به تشریح آخرین وضعیت ورود واحد تولید خودرو در قم پرداخت و تصریح کرد: مشکلاتی که امروزه در زمینه روابط بین‌المللی برای کشور ما ایجادشده که ورود واحد تولید خودرو در استان قم را با اختلالاتی روبرو کرده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم با اشاره به اینکه قم در زمینه تولید موتورسیکلت وضعیت بسیار مطلوبی دارد خاطرنشان کرد: از برنامه‌ریزی‌های استان و سیاست‌های دولت برای جلوگیری از آلودگی محیط‌زیست و همچنین جایگزینی بنزین این بوده که خط تولید موتورسیکلت برقی راه‌اندازی شود.