حقوق بشر «رکن ذاتی» انقلاب اسلامی است
نماینده دائم ایران نزد دفتر سازمان ملل متحد در ژنو، ارتقا حقوق بشر را «رکن ذاتی» انقلاب اسلامی دانست و گفت: دولت از همه ابزارها برای تامین حقوق مردم خود استفاده میکند.
به گزارش اقتصادسرآمد، نمایشگاه دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در حوزه حقوق بشر، از روز دوشنبه ۱۳ آبان در محل دفتر سازمان ملل متحد در ژنو گشایش یافت.در این نمایشگاه که همزمان با آغاز سی و چهارمین اجلاس کارگروه گزارش دوره ای اجرای حقوق بشر موسوم به «یو پی آر»، در سالن ورودی اجلاس برپا شده است، برخی از پیشرفت ها و تحولات حقوق بشری جمهوری اسلامی ایران در قالب پوستر و اسلاید به نمایش درآمده است.
بقایی هامانه سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد دفتر سازمان ملل متحد در ژنو ضمن خوشامدگویی به حاضران، ارتقای حقوق بشر را «رکن ذاتی» انقلاب اسلامی برشمرد و با اشاره به جایگاه رای و نظر مردم در تعیبن سرنوشت خود از طریق تعیین حاکمان، تاکید کرد: نه جنگ تحمیلی ۸ ساله و نه موج تروریسم هیچیک نتوانست باعث انحراف انقلاب اسلامی از مسیر مردمسالاری و ارج گذاری به کرامت انسانی مردم شود.
بقایی با اشاره به چالش های بزرگی که طی ۴ دهه گذشته در مسیر رشد و بالندگی مردم ایران تحمیل شده است، تصریح کرد که جمهوری اسلامی ایران با اعتقاد راسخ به ظرفیت های ملی و تکیه بر پشتوانه مردمی بر این موانع فائق آمده است.
وی از تحریم های کور و غیرانسانی به عنوان یکی از این چالش ها نام برد که نقض حقوق انسانی مردم ایران از جمله حق سلامت و حق دسترسی عادی به دارو و درمان را موجب شده است.
نماینده دائم ایران نزد دفتر سازمان ملل متحد در ژنو تاکید کرد: با وجود این تحریم های ظالمانه، دولت جمهوری اسلامی ایران بر خود فرض می داند از همه ابزارها و امکانات برای تامین حقوق و نیازهای مردم خود استفاده کند.