printlogo


معاون وزیر جهاد کشاورزی:
۴.۵ میلیون تن کالاهای اساسی در بنادر در حال ترخیص

به گزارش اقتصاد سرآمد - معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی وزارت جهادکشاورزی با بیان اینکه هم اکنون ۴.۵ میلیون تن کالاهای اساسی در بنادر در حال ترخیص و یا در مرحله تامین ارز قرار دارد گفت: بنابراین هیچ نگرانی برای واردات و تامین این محصولات نداریم و نخواهیم داشت.
علی اکبر مهرفرد درجلسه شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی استان آذربایجان شرقی که با حضور رئیس و اعضای کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی در اتاق بازرگانی تبریز برگزار شد، با بیان اینکه برغم تحریم های موجود برای تامینکالاهای اساسی مشکلی در کشور وجود ندارد اظهار داشت: در تامین این کالاهای اساسی مورد نیاز کشور نسبت به سال هایگذشته ۱۰ درصد نیز جلوتر هستیم . 
معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی وزارت جهادکشاورزی با بیان اینکه هم اکنون ۴.۵ میلیون تن کالاهای اساسی دربنادر در حال ترخیص و یا در مرحله تامین ارز قرار دارد ادامه داد: بنابراین هیچ نگرانی برای واردات و تامین این محصولاتنداریم و نخواهیم داشت . 
وی با بیان اینکه هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد ادامه داد: در حال حاضر انبارهای کشور از کالاهای اساسی پر است . 
مصرف‌کننده برسد.
وی گفت : بر اساس برآوردی که انجام شده معادل 10 میلیارد دلار از کالاهایی که سال قبل وارد شرایط مانند در داخل ساخت و تولید شود که برای جایگزینی این واردات امسال کار را آغاز کردیم.
بنابراین گزارش در این جلسه اعضای فراکسیون اشتغال مسائلی را در خصوص ثبت سفارش‌ها حمایت از تولید و مشکلات مربوط به تنظیم بازار و نظارت‌ها مطرح کردند.
وزیر صنعت معدن و تجارت گفت : با نظارت و رصد فروش برخی مواد اولیه تولید در بورس این موضوع ساماندهی می‌شود.
رحمانی با اشاره به اینکه برخی تولیدکنندگان در خصوص فروش مواد اولیه تولید در بورس از جمله محصولات پتروشیمی انتقادهایی دارند گفت بر اساس تصمیم گرفته شده خریداران در بورس باید حتما خودشان تولید کننده باشند علاوه بر اینکه میزان فعالیت و نیاز تولیدکنندگان به مواد اولیه را در سطح استان ها رصد خواهیم کرد.
وی افزود طرحی را به نام طرح تبادل پیگیری می‌کنیم که بر اساس آن با هماهنگی ادارات برق مالیات و بیمه میزان فعالیت واحدهای تولیدی و میزان نیاز آنها برای مواد اولیه مشخص خواهد شد.
وی افزود برخی تولیدکنندگان ممکن است بیش از نیاز خود مواد اولیه را از بورس خریداری کرده و با قیمت بالاتر در بازار به فروش برسانند.