با ایجاد مجتمع آبرسانی مشکل آب اسدآباد و قیاسیه حل می شود
نماینده مردم شهرستان های ابهر، خرمدره و سلطانیه در مجلس شورای اسلامی با حضور در روستاهای اسد آباد و قیاسیه از توابع شهرستان سلطانیه به صورت میدانی از وضعیت آبرسانی در این روستاها بازدید کرد.
به گزارش اقتصادسرآمد، حجت الاسلام دکتر شجاعی اظهار کرد: با ایجاد مجتمع آبرسانی و اختصاص اعتبارات دولتی مشکل آب این دو روستا تا سال آینده حل خواهد شد.وی افزود: روستای اسدآباد جزو روستاهای هدف گردشگری و روستای قیاسیه نیز جزو روستاهای مهاجر پذیر در شهرستان سلطانیه می باشند.
نماینده مردم ابهر، خرمدره و سلطانیه در مجلس شوراس اسلامی گفت: با تامین اعتبارات دولتی این دو روستا تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب استان زنجان قرار خواهند گرفت.
مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان سلطانیه نیز در این بازدید گفت: پیش از این زیر ساخت هایی از قبیل چاه آب شرب و خط انتقال و شبکه توزیع به متراژ 3 هزار و 540 متر برای روستای قیاسیه تامین شده اسبهینه سازی ایستگاه هیدرومتری افجه ناران مدیر دفتر مطالعات پایه منابع آب گفت: با تلاش همکاران دفتر مطالعات، ایستگاه هیدرومتری افجه ناران در محدوده مطالعاتی لواسانات، آماده ثبت آمار و اطلاعات جریان های رودخانه ای گردید.
محمدرضا خانیکی با بیان این مطلب اظهار کرد: با توجه به مجموعه پروژه های انجام شده توسط شهرداری و اداره راه سازی در گستره ایستگاه مذکور، همکاران گروه مطالعات آبهای سطحی اقدام به تعویض اشل، ساخت درب ورودی به ایستگاه در محدوده فنس کشی و احداث پلکان دسترسی به موقعیت ایستگاه هیدرومتری مذکور نمودند تا در ماه های پیش رو بتوانیم موفق تر از گذشته، جریان های عبوری از این ایستگاه را اندازه گیری و ثبت نماییم.مهدی اسدی با اشاره به اینکه روستاهای اسد آباد و قیاسیه هم اکنون جزو روستاهای غیر تحت پوشش امور آبفای شهرستان سلطانیه هستند گفت: در حال حاضر متولی آب این روستاها دهیاری و شورای اسلامی روستا می باشد.مدیر دفتر مطالعات پایه منابع آب گفت: با تلاش همکاران دفتر مطالعات، ایستگاه هیدرومتری افجه ناران در محدوده مطالعاتی لواسانات، آماده ثبت آمار و اطلاعات جریان های رودخانه ای گردید.
محمدرضا خانیکی با بیان این مطلب اظهار کرد: با توجه به مجموعه پروژه های انجام شده توسط شهرداری و اداره راه سازی در گستره ایستگاه مذکور، همکاران گروه مطالعات آبهای سطحی اقدام به تعویض اشل، ساخت درب ورودی به ایستگاه در محدوده فنس کشی و احداث پلکان دسترسی به موقعیت ایستگاه هیدرومتری مذکور نمودند تا در ماه های پیش رو بتوانیم موفق تر از گذشته، جریان های عبوری از این ایستگاه را اندازه گیری و ثبت نماییم.