printlogo


ارسال روزانه ۱۲ هزار تن اتان به توسط مجتمع گاز پارس جنوبی ‏

روزانه ۲ هزار و ۵۰۰ تن گوگرد نیز در مجتمع گاز پارس جنوبی تولید می‌شود که مصارف صادراتی دارد. در هفت ماهه سال ۹۹، ۱۱ میلیارد و ۴۰۰ میلیون مترمکعب گاز در این پالایشگاه فرآورش و به خط سراسری تزریق شد.‏مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: ظرفیت روزانه تولید اتان در مجتمع گازی پارس جنوبی ۱۲ هزار تن اتان است که برای تأمین خوراک پتروشیمی‌های عسلویه استفاده می‌شود.
به گزارش اقتصادسرآمد، علی احمدی اظهار کرد: مقدار تولید میعانات گازی این شرکت روزانه ۷۸۰ هزار بشکه است. این ماده باارزش برای صادرات و تأمین خوراک پالایشگاه ستاره خلیج فارس و پتروشیمی نوری تولید می‌شود.
وی با بیان اینکه تولید روزانه ال‌پی‌جی مجتمع گاز پارس جنوبی حدود ۱۶ هزار تن است، افزود: روزانه ۲ هزار و ۵۰۰ تن گوگرد نیز در مجتمع گاز پارس جنوبی تولید می‌شود که مصارف صادراتی دارد.
احمد ولی‌پور، سرپرست پالایشگاه ششم مجتمع گاز پارس جنوبی نیز با اشاره به افزایش ۱۳ درصدی تولید در فازهای ۱۵ و ۱۶ نسبت به زمان مشابه سال ۹۸، گفت: مقدار گاز تولیدی این پالایشگاه در هفت ماه امسال، نسبت به مدت مشابه سال ۹۸، بیش از ۱۳ درصد افزایش یافته و به حدود ۸ میلیارد و ۱۰۰ میلیون مترمکعب رسیده است.وی با بیان اینکه مقدار ال‌پی‌جی تولیدشده در فازهای ۱۵ و ۱۶ برابر با ۲۱۶ هزار تن در هفت ماهه سال بوده است، تصریح کرد: در این بازه زمانی، گوگرد تولیدی پالایشگاه ششم ۳۸ هزار و ۲۵۰ تن بوده است.
حسین باغبان، سرپرست مدیریت پالایشگاه دوم مجتمع گاز پارس جنوبی هم با بیان اینکه فازهای ۲ و ۳ این مجموعه برای گذر از زمستان در آمادگی کامل هستند، اظهار کرد: در هفت ماهه سال ۹۹، ۱۱ میلیارد و ۴۰۰ میلیون مترمکعب گاز در این پالایشگاه فرآورش و به خط سراسری تزریق شد.