قیمت واقعی گوشت مرغ برای مصرفکنندگان باید ۲۷ هزار و ۵۰۰ تومان باشد
مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور با بیان اینکه گرانفروشی گوشت مرغ به مدیریت نامناسب شبکه توزیع بازمیگردد، گفت: قیمت واقعی گوشت مرغ باید بین ۲۷ هزار و ۵۰۰ تا ۲۸ هزار تومان باشد.به گزارش اقتصادسرآمد، محمدعلی کمالی با بیان اینکه مرغ به میزان کافی در کشور در حال تولید است و کمبودی نداریم، افزود: با توجه به اینکه هر کیلوگرم مرغ زنده از تولیدکنندگان درب مرغداریها ۱۷ هزار و ۱۰۰ تومان خریداری میشود، عرضه آن در بازار به قیمت ۳۵ تا ۴۰ هزار تومان گرانفروشی و اجحاف در حق مصرف کننده است.وی با اشاره به تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی برای نهادههای تولید از جمله ذرت و کنجاله، افزود: با این حال هزینههای تولید هر کیلوگرم گوشت مرغ به ۱۹ هزار و ۹۰۰ تومان رسیده و این محصول درب کشتارگاه ۲۶ هزار تومان به فروش میرسد. در نهایت مصرف کننده نباید رقمی بیشتر از ۲۷ هزار و ۵۰۰ تا ۲۸ هزار تومان را برای گوشت مرغ بپردازد در حالی که در حال حاضر در خُرده فروشی شاهد قیمت ۳۵ هزار تومانی و بالاتر هستیم.مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور دلیل افزایش هزینههای تولید مرغ با توجه به تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی برای نهادهها را مربوط به افزایش هزینههای حمل و نقل، جوجه یکروزه و واکسن عنوان کرد.کمالی تصریح کرد: با این حال در حال حاضر قیمت مصوب هر کیلوگرم مرغ زنده ۱۷ هزار و ۱۰۰ تومان و گوشت مرغ گرم ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان است.به گزارش ایرنا، براساس آمار وزارت جهاد کشاورزی سال ۹۹ بیش از دو میلیون و ۵۰۰ هزار تن گوشت مرغ در کشور تولید و به بازار عرضه شد.