تاکنون،220 هزار دستگاه ماینر کشف شده است
میزان مصرف ماینرهای کشف شده 1000 مگاوات تولید برق از نیروگاه
سخنگوی صنعت برق درباره اقداماتی جهت پیشگیری از حملات احتمالی سایبری اظهار داشت: یکی از مباحث مهم در کشور، پیشگیری از اقدامات اینچنینی است. در صنعت برق، تجهیزات لازم پیشبینی شده تا اطمینان حاصل شود از جمله اینکه صنعت از بخش صنعتی به عمومی متصل نباشد و این به عنوان اقدامات اولیه در دستور کار است ضمن اینکه اقدامات پوششی هم در دستور کار قرار گرفته است.
به گزارش اقتصادسرآمد، مصطفی رجبی مشهدی در جمع خبرنگاران درباره آخرین وضعیت ماینرهای غیرمجاز اظهار داشت: شناسایی ماینرها به 3 روش دنبال میشود؛ اول کنتور اندازهگیری و دوره قرائت مشترکین است که اگر به میزان قبل مصرف داشته باشند قابل شناسایی نیست. روش دیگر الگوی مصرف بار مشترک طی دورهها است. قطعا کسانی که بیش از دورههای قبل مصرف داشته باشند سرعت شناسایی ما را بالا میبرد. روش بعد اطلاعات مردمی است که در اختیار شرکتهای برق منطقهای قرار میگیرد.
وی ادامه داد: البته همانطور که کشفیات پیگیری میشود، با توجه به سودآور بودن ماینینگ، استخراجکنندگان رمزارز روشهای غیرقانونی را دنبال میکنند که دستگاههای اندازهگیری به خطا بیفتد و ما نتوانیم ابزارهای شناسایی را به کار ببریم اما در هر حال برنامههای فشردهای داریم که از استفاده کنندگان غیرمجاز جلوگیری کنیم، در عین حال تولیدکنندگان مجاز نیز اقدام به تولید برق داشته باشند و ما با آنها تهاتر خواهیم داشت.سخنگوی صنعت برق یادآور شد: تاکنون 220 هزار دستگاه ماینر کشف شده که میزان مصرف آنها معادل 1000 مگاوات تولید برق از نیروگاه است.رجبی مشهدی با اشاره به احداث نیروگاه توسط وزارت صمت خاطرنشان کرد: طبق برنامه قرار است 10 هزار مگاوات ظرف 3 سال توسط صنایع انرژیبر، نیروگاه احداث شود. دوره پیشبرد این پروژهها 50 درصد است و اکنون در وضعیت خوبی به سر میبرند.وی تصریح کرد: اولویت ما در احداث این نیروگاهها استفاده از ساخت داخل است.سخنگوی صنعت برق درباره آخرین وضعیت سوخت مخازن نیروگاهها اذعان داشت: هماهنگی خوبی با وزارت نفت صورت گرفته و اکنون 450 میلیون لیتر سوخت بیشتر از مدت مشابه سال گذشته در اختیار ما قرار گرفته و این روند ادامه دارد و انتظار میرود مخازن نفت و گاز تا پایان آبان ماه پر شود تا زمستان را بدون خاموشی سپری کنیم.