مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه چای کشور:
تنها راه نجات چای اقتصادی کردن این محصول است
مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه چای کشور گفت: تنها راه نجات چای اقتصادی کردن این محصول است.
به گزارش اقتصاد سرآمد، محمد رضا طاهر زاده اظهار داشت: با توجه به اینکه کشاورزان چای کار در گیلان زیر ۴ هزار متر زمین دارندبه عبارتی ۷۰ درصد کشاورزان چای کار کم زمین هسند در نتیجه حتماً باید چای را اقتصادی کنیم. که این راستا ابتدا باید قیمت چای بالا برود تا کشاورز در روستا پایدار شود در باغش بماند. در باغش که ماند کارخانه هم می ماند، کارخانه که باشد سازمان چای میماند و به دنبالش صندوق توسعه چای و در انتها اشتغال ایجاد می شود
وی افزود: طی سالهای اخیر، واردات گسترده، ذائقه مردم را به مصرف چایخارجی سوق داده است، خوشبختانه در چند سال اخیر خیلی از مردم به چای ایرانی گرایش پیدا کردند، چون چای ایرانی ارگانیک، سالم و طبیعی و یکی از مرغوبترین چایهای دنیاست.