printlogo


تولید 40 هزار تن گوشت مرغ  در استان بوشهر


با جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان به تعداد ۲۲۰ میلیون قطعه جوجه بیش از ۴۰ هزار تن گوشت مرغ در استان در سال ۱۴۰۰ تولید شد که نسبت به سال ماقبل آن افزایش ۷ درصدی دارد.به گزارش اقتصادسرآمد، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به تولید بیش از 40 هزار تن گوشت مرغ در سال 1400 در استان اظهار داشت: مرغداران استان بوشهر در سال گذشته بیش از 22 میلیون و 250 هزار قطعه جوجه‌ریزی داشتند که این تعداد جوجه‌ریزی منجر به تولید 40 هزار و 500 تن گوشت مرغ شد.افشین قطبی با بیان اینکه تولید گوشت مرغ در استان نسبت به سال ما قبل آن بیش حدود 7 درصد رشد داشته است افزود: تولید این میزان گوشت مرغ علاوه بر تأمین بازار استان مازاد آن به استان‌های همجوار ارسال شده است. وی از  توزیع نهاده بین دامداران استان بوشهر خبر داد و بیان کرد در طول دوره زمانی سال گذشته 100 هزار تن نهاده‌های طیور شامل ذرت و کنجاله سویا با قیمت مصوب از طریق سامانه ‌بازارگاه‌ به مرغداران استان تخصیص داده شده است.معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: 218 واحد مرغداری با ظرفیت 7 میلیون قطعه در هر دوره و 3 واحد کشتارگاه فعال در استان بوشهر وجود دارد.قطبی با اشاره به وجود 390 واحد دامداری صنعتی در استان خاطر نشان کرد: در این استان بیش از 10 هزار دامداری سنتی وجود دارد که این دامداری‌ها گوشت مرغ، قرمز، شیر و تخم مرغ مورد نیاز این استان را تولید می‌کنند.وی جمعیت دامی سبک استان بوشهر شامل گوسفند و بز را 960 هزار راس، دام سنگین شامل گاو و گوساله 43 هزار راس و شتر را 4 هزار و 200 نفر عنوان کرد که امکان تولید 8 هزار تن گوشت قرمز، 40 هزار تن گوشت سفید و 40 هزار تن شیر و یک هزار و 50 تن
 عسل را دارد.