با دستور رئیس سازمان بازرسی کل کشور؛
عملکرد دستگاههای متولی در سیل اخیر ارزیابی میشود
رئیس سازمان بازرسی کل کشور به معاونان و بازرسان کل استانهایی که درگیر سیلاب شدند، دستور داد با قید فوریت تکالیف دستگاهها را با توجه به هشدارها و پیش بینیهای دستگاههای متولی و احتمال وقوع سیل بررسی کنند.
به گزارشاقتصاد سرآمد از سازمان بازرسی کل کشور، ذبیح الله خداییان در جلسه شورای معاونان سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به حادثه مخرّب و خسارت بار سیل در برخی نقاط کشور به خانواده جانباختگان این حادثه تسلیت گفت و برای مصدومان از درگاه خداوند متعال شفای عاجل آرزو کرد.
وی با اشاره به ماموریت رئیس قوه قضاییه به سازمان بازرسی کل کشور مبنی بر ارزیابی ابعاد و زوایای گوناگون موضوع به معاونان و بازرسان کل استانهایی که درگیر سیلاب شدند، دستور داد با قید فوریت تکالیف دستگاهها را با توجه به هشدارها و پیش بینیهای دستگاههای متولی و احتمال وقوع سیل بررسی کنند.
خداییان تاکید کرد: تکالیف قانونی دستگاههای متولی از ابعادی همچون پیشگیری، آمادگی، مقابله، بازسازی، آزادسازی حریم رودخانهها و لایروبی مسیلها بررسی و در صورت احراز هرگونه قصور یا تقصیر احتمالی، مراتب برای رسیدگیهای بعدی گزارش و نسبت به معرفی متخلفان به مراجع قضایی و اداری اقدامات لازم انجام شود.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به بازدید میدانی از مناطق سیل زده امامزاده داود(ع) تهران گفت: مطابق بازدید صورت گرفته، مشاهده شد که کانال آب مسقف و تبدیل به محوطه و مغازه شده بود و خسارتهای جانی و مالی فراوانی را در پی داشته است.وی فلسفه قیام امام حسین(ع) را تحقق امر به معروف و نهی از منکر اعلام کرد و با اشاره به آیات و روایات نقل شده در مورد امربهمعروف و نهی از منکر تصریح کرد: خداوند متعال در آیات متعددی اهمیت امربهمعروف و نهی از منکر را متذکر شده است و امیر المومنین(ع) هم در خصوص اهمیت امربهمعروف و نهی از منکر میفرمایند «تمام کارهای نیک و حتی جهاد در برابر امربهمعروف و نهی از منکر مانند قطرهای در دریا است.»
عضو شورای عالی قوه قضاییه با تأکید بر اینکه امر به معروف و نهی از منکر یک وظیفه عمومی است، خاطرنشان کرد: بعد دیگر امر به معروف و نهی از منکر علاوه بر تذکر، این است که هر فرد با عمل خود امربهمعروف و نهی از منکر را در جامعه گسترش دهد.
به گزارش ایرنا، امروز سه شنبه۱۱ مرداد، مهدی ولیپور رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: از تاریخ یک مرداد تا به امروز هلال احمر با بکارگیری نیرو و تجهیزات در سیلاب های ناشی از پدیده مانسون در سطح کشور فعال بوده و در ۲۴ استان متاثر از سیلاب مشغول خدمت رسانی به شهروندان بوده است. در همین زمینه مجموع مناطق عملیاتی متاثر از سیل یک هزارو ٦۶۹ ناحیه در ۱۶۷ شهرستان بوده و یک هزارو ۳۸۶ روستا نیز درگیر سیلاب و آبگرفتگی شده اند.
ولی پور با اشاره به اینکه امدادرسانی در ۱۵ استان کشور همچنان ادامه دارد از یاری رسانی به بیش از ۶۱ هزار نفر از متاثرین از سیل خبر داد.