تاریخ انتشار:1404/3/3
صرفه‌جویی ۲۰ میلیون دلاری در ساخت شناورهای خدمات دریایی/ نصب و راه‌اندازی بیش از ۷۶ سامانه با بیش از ۲۰۰۰ نقشه

مدیرعامل سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع:

صرفه‌جویی ۲۰ میلیون دلاری در ساخت شناورهای خدمات دریایی/ نصب و راه‌اندازی بیش از ۷۶ سامانه با بیش از ۲۰۰۰ نقشه

اقتصاد سرآمد- مدیرعامل سازمان صنایع دریایی با بیان روند اجرایی ساخت ۴ فروند شناورهای یدک‌کش ۱۸۰۰ اسب بخار و ۹ فروند شناورهای جستجو و نجات (RIP) اظهار کرد: این شناورها بر اساس نیاز سازمان بنادر و دریانوردی و در قالب پروژه‌های طرح تحول یک صنایع دریایی کشور در دستور کار سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح قرار گرفت.

به گزارش اقتصاد سرآمد، امیر سرتیپ داود قلی زاده در مراسم الحاق همزمان ۱۳ فروند شناور خدماتی به ناوگان سازمان بنادرودریانوردی در بندر خرمشهر تاکید کرد:  فرایند طراحی و ساخت بدنه شامل سازه‌های فولادی، متعلقات سازه‌ای و متعاقب آن تامین ساخت نصب و راه‌اندازی بیش از ۷۶ سامانه با بیش از ۲۰۰۰ نقشه و با صرف یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفرساعت کار شبانه‌روزی و جهادی به سرانجام رسید.
 قلی‌زاره با بیان صرفه‌جویی ارزی ۲۰ میلیون دلاری و اشتغال زایی مستقیم هزار نفر و اشتغال زایی غیر مستقیم ۵ هزارنفر، اظهار کرد: تاکنون ۱۲۲۵ فقره آزمایش با ۱۲۶۵۰ نفر ساعت انجام شد و همچنین ۲۳ دوره آموزشی بالغ بر ۲۸۷۵ نفر ساعت آموزش تئوری و عملی در تخصص‌های مختلف صورت گرفت.
وی افزود: مهم‌ترین فناوری‌های نوین و بومی‌سازی شده به کار رفته در این شناورها عبارت‌اند از بومی‌سازی سامانه انتقال توان مکانیکی از طریق سامانه رانش اصلی شناور به منظور مدیریت توان مصرفی شناور و بومی‌سازی سامانه مدیریت آلارم ای. یو. تی. یو. ام. اس به منظور یکپارچه سازی کنترل سامانه تاسیساتی الکتریکی و همچنین نشانگر مخازن است. 
قلی زاده بومی‌سازی کابل‌های قدرت مقاوم در برابر نشت شعله کابل‌های مقاوم در برابر حریق؛ بومی سازی سامانه انتقال و توزیع برق شناورها؛ بومی‌سازی ورق‌های دریایی؛ بومی‌سازی چراغ‌های جستجو و نجات و سامانه روشنایی را از مهم‌ترین دستاوردهای این پروژه می‌توان عنوان کرد.
معاون وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در ادامه، تقویت روحیه خودباوری خود اتکایی در تلاشگران عرصه علم و صنعت دریایی کشور؛ ایجاد و تقویت شبکه همکاران توانمند در زنجیره تامین و ساخت زیر سامانه‌ها؛ صرفه‌جویی ارزی ۲۰ میلیون دلاری با انجام بومی‌سازی و بهینه سازی تجهیزات و سامانه‌ها؛ ایجاد اشتغال مستقیم و غیرمستقیم در سطح استان و کشور و تربیت نیروی انسانی متخصص در حوزه‌های طراحی و مهندسی ساخت را از دیگر امتیازات ساخت شناورهای پیشرفته خدمات دریایی برشمرد.
 

برچسب ها : صنایع دریایی وزارت دفاع اقتصاد سرآمد وزارت دفاع

اخبار روز
ضمیمه