تاریخ انتشار:1404/6/29
ضرورت تکمیل زنجیره تولید آبزیان و راه‌اندازی بازارچه عرضه محصولات شیلاتی در شوشتر

ضرورت تکمیل زنجیره تولید آبزیان و راه‌اندازی بازارچه عرضه محصولات شیلاتی در شوشتر

اقتصادسرآمد- سرپرست اداره کل شیلات خوزستان در حاشیه بازدید از طرح‌های آبزی‌پروری شهرستان شوشتر طی مصاحبه با صداوسیمای مرکز خوزستان، بر ضرورت تکمیل زنجیره تولید آبزیان، ایجاد بازارچه عرضه، استفاده از روش‌های نوین پرورش و افزایش سرانه مصرف آبزیان تأکید کرد.

به گزارش اقتصادسرآمد، سید شریف موسوی در این بازدید با اشاره به ظرفیت‌های شوشتر در حوزه تولید آبزیان گفت: این شهرستان با برخورداری از 3 هزار هکتار سطح زیر کشت، ۲۱۶ مزرعه پرورش ماهی و تولید سالانه بالغ بر ۱۸ هزار تن ماهی گرمابی، یکی از مناطق پیشرو در صنعت آبزی‌پروری استان است و پیشگامان پرورش ماهی خوزستان در این منطقه فعالیت داشته‌اند.
وی افزود: تکمیل زنجیره تولید و احداث بازارچه عرضه آبزیان در شوشتر ضروری است و در حوزه صادرات نیز با معرفی گونه‌های جدید پرورشی، بازارهای متعددی شناسایی خواهد شد.
وی همچنین محدودیت منابع آبی را یکی از مشکلات جدی آبزی‌پروران دانست و تصریح کرد: به‌کارگیری روش‌های نوین آبزی‌پروری و استفاده از تکنولوژی روز دنیا می‌تواند ضمن مدیریت منابع، به افزایش بهره‌وری و ارتقای کیفیت تولید کمک کند.
سرپرست شیلات خوزستان بر افزایش سرانه مصرف آبزیان با بهره‌گیری از ظرفیت رسانه‌ها به عنوان راهکاری برای ارتقای سلامت جامعه تأکید کرد و گفت: هماهنگی و همکاری بیشتر اتحادیه‌ها و تشکل‌های مرتبط، نقش مهمی در رفع مشکلات موجود و توسعه صنعت خواهد داشت.
یادآور می شود، جلسه ای با حضور مسئولان استانی و محلی در سالن جلسات مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان برگزار و در آن پیرامون ظرفیت ها، چالش ها و راهکارهای توسعه آبزی پروری تبادل نظر شد.

برچسب ها : سرپرست اداره كل شيلات خوزستان اقتصادسرآمد شهرستان شوشتر

اخبار روز
ضمیمه