تاریخ انتشار:1404/7/1
برگزاری نهمین جلسه کارگروه تخصصی شیلات و آبزیان ستاد هماهنگی امنیت غذایی

برگزاری نهمین جلسه کارگروه تخصصی شیلات و آبزیان ستاد هماهنگی امنیت غذایی

اقتصادسرآمد- نهمین جلسه کارگروه تخصصی شیلات و آبزیان ستاد هماهنگی امنیت غذایی به بررسی مسائل و مشکلات پیش روی پرورش ماهیان گرم آبی و سردآبی پرداخت.

به گزارش اقتصادسرآمد، نهمین جلسه کارگروه تخصصی شیلات و آبزیان ستاد هماهنگی امنیت غذایی امروز سه شنبه یکم مهرماه 1404 با حضور معاون برنامه ریزی و مدیریت منابع، معاون صید و بنادر ماهیگیری، معاون توسعه آبزی پروری، دبیر و اعضای کارگروه فوق در محل سازمان شیلات ایران برگزار شد.

دبیر کارگروه تخصصی شیلات و آبزیان ستاد هماهنگی امنیت غذایی در این باره گفت: در این جلسه، مسائل و مشکلات پیش روی پرورش ماهیان گرم آبی و سردآبی، اقداماتی که در راستای بهبود مشکلات آبزی پروران در زمینه تامین سوخت، ناترازی انرژی و مشکلات بیمه ای وجود دارد تحت بررسی قرار گرفت.

رجبعلی قربانزده افزود:همچنین مقرر شد برای تحت پوشش قرار دادن بیمه مزارع آبزی پرورانی که از قطعی برق دچار خسارت شده اند در جلسات آینده بحث و بررسی شود.

وی ادامه داد: در این جلسه افزایش کیفیت خوراک آبزیان، صادرات آبزیان در بازارهایی غیراز کشور عراق، فرآوری آبزیان به گونه ای که ذائقه پسند مردم باشد و همچنین پرورش ماهی آزاد در قفس در استان هایی چون مازندران و نحوه استفاده از ناظران بهداشتی در مزارعی که تولید آنها بین 10 تا 100 تن است از دیگر مواردی است که در این جلسه عنوان شد.

قربانزاده در پایان گفت: مقرر شد برخی مصوبات جلسه کارگروه های تخصصی شیلات و آبزیان   که نیاز به بررسی بیشتر دارد به صورت مکتوب به ستاد هماهنگی امنیت وزارت جهادکشاورزی ارسال تا با حضور وزیر جهادکشاورزی حل و فصل شود.

برچسب ها : شیلات اقتصادسرآمد امنيت غذايي

اخبار روز
ضمیمه