تاریخ انتشار:1404/7/4
برگزاری نشست سه‌جانبه ایران، آذربایجان و روسیه برای افزایش ترانزیت

وزیر راه و شهرسازی خبر داد؛

برگزاری نشست سه‌جانبه ایران، آذربایجان و روسیه برای افزایش ترانزیت

به گزارش اقتصادسرآمد، فرزانه صادق در جمع خبرنگاران در محل کارگاه راه‌آهن رشت – آستارا با بیان اهمیت این پروژه اظهار داشت: این طرح علاوه بر اثرگذاری مستقیم در جابه‌جایی بار و مسافر استان گیلان، نقش محوری در اتصال کریدور شمال – جنوب دارد و تنها قطعه باقیمانده آن مسیر ۱۶۰ کیلومتری رشت تا آستاراست.

وی افزود: این مسیر امکان حمل بار از بمبئی به خلیج فارس و از طریق ریل به آذربایجان، روسیه و اروپا را فراهم می‌کند و حتی در کریدورهای شرق – غرب نیز تأثیرگذار خواهد بود.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به تأکید دولت چهاردهم و رئیس‌جمهور بر تکمیل کریدورهای بین‌المللی گفت: این پروژه که طی دهه‌های گذشته همواره مورد توجه بوده، در یک سال اخیر پیشرفتی چشمگیر داشته است. تاکنون حدود ۸۰ کیلومتر از مسیر تملک و تثبیت شده و بیش از ۳۰ کیلومتر آن به طرف روسی تحویل داده شده است.

برچسب ها : وزیر راه اقتصادسرآمد کریدورهای شرق – غرب

اخبار روز
ضمیمه